• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Nemáte prosím tip, kde v sobotu v Liberci a okolí koupit kvalitní husu? Tedy kromě Žabáka, to je jasné.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MRDAC_BEDEN: Dodneška vzpomínám na setkání z mr.zmrd Červinkou a krátké působení v tomto kolotoči hodně jsme se tenkráte na učil Jak to vomrdat :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    JONAS3: Liberecka IS - jeden z dalsich zpusobu jak si KSCMODSSLKCSSD taha prachy. Starostove, ODS, CSSD atd atd.. Cervinka, Solc, Sir, Hron...
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    JONAS3: To bude nouzové řešení, je to okopírované (asi naskenované) z radničního zpravodaje. Ale ano, webmaster je asi taky dobrej...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak nevěda, kdo je Zámečník, jsem se podíval na složení zastupitelstva. A teď Cimrmanův úkrok stranou:
    Bože který idiot jim dělá web? Dát zastupitelstvo jako obrázek? Zkoušel nad tím obrázkem někdo vyhledávat? Stačí jen na jejich vlastních stránkách, že vyhledávání nenajde zastupitele!
    Zastupitelstvo města - Statutární město Liberec
    http://www.liberec.cz/zastupitelstvo/
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    JONAS3: Pak jsou taky lidé, kteří se to snaží propojit, jako pan Zámečník, který na magistrátu navrh těsně před hlasováním o primátora Zuzanu Kocumovou, kterou o den dřív odvolali z kraje. Zdůvodňuje to, že dostala od voličů nejvíc hlasů, tak proč nekandiduje. Snaha o zesměšnění ZK se ale evidentně tak trochu obrátila proti němu, vypadá jako vůl. Dobře ví, že kdyby ho akceptovala (ten návrh), tak popře vše, co do té doby vyjednávali a koalice (jestli se to tak dá vůbec nazvat) se rozpadne. Takže je akorát směšnej a trapnej, ale výborně ilustruje, co se teď děje v SLK na úrovni kraje i magistrátu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SUIOR: My čekali na pátek, a kdo to odstartuje!
    Z mého pohledu asi nejhorší možné řešení, co mohlo vzniknout. Otázka je, jak dlouho tento spolek prospěchářů s k(K)orytářem vydrží.
    Do toho ještě krajské turbulence, myslím, že máme o páteční témata postaráno.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    RSZ: A o té "čestné a slušné holce" se po Liberci povídá, že sháněla hlasy svých klientů (dílna Tulipan) ke svojí podpoře. Bez komentáře.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    RSZ: Tak to nevím... Topka se mi kdysi líbila, ale ta liberecká... Vždyť to byla právě TOP09, kvůli které nevznikla koalice SLK + Změna + Top09 (SLK požadovali 23 hlasů a topka do toho odmítla jít pod vidinou, že budou v koalici s ANO + SLK + ČSSD). Když se to pak rozpadlo, najednou s Korytářem ano, když předtím ne? O ANO nemluvím, to nemá vůbec cenu komentovat. Četl jsem jeden hezký komentář politologa, který konstatoval v podstatě, že v liberci budou "primátoři" de facto dva v tomto rozložení sil a že to samozřejmě dlouho nevydrží. Bychom z toho mohli udělat nějakou novodobou libereckou tradici - vyhánění korytáře - konalo by se to vždycky tak půl roku po volbách a časem by z toho mohla vzniknout lidová tradice, něco jako vynášení morany.
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYMEON: škoda, top09 pomalu padá do nevolitelnosti, a z koalice mohlo kápnout alespoň trochu tý potřebný mediální slávy a místečko v dozorčí radě TSML.
    A navíc jak řekl náš současnej bohuželprimátor: „Zorka je čestná a slušná holka,“
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    SUIOR: Já myslím, že už to je tady všem jedno, protože o moc horší už to bejt nemůže. Nicméně, že se Machartová snažila na poslední chvíli taky dostat ke korytu a Kalousek ji to přijel do Liberce osobně zatrhnout, mě upřímně pobavilo :)
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Novej primátor Batthyány, Změna v koalici s ANO, Machartová co chtěla, ale není v koalici... A tady žádný komenty :-D
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    Sorry za spam, nejede nekdo v sobotu vecer kolem 22:00 z Prahy do Liberce?
    Svezl bych se + zaplatim benal..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    HNZDD: ještě že mám v práci tu 24 jinak bych to asi prehlid :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    HNZDD: myslim ze ho mam zitra mi cinkni, mam ho asi v praci
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    čest kámoš potřebuje pujčit kabel FIREWIRE 800 9/9pin. Máte někdo?

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    No nevim, jak se má shituace dnes. Ale včera to bývávalo bylo:
    Liberci budou vládnout Změna a ANO, primátorem bude Batthyány | Politika | Zprávy | Liberecká drbna - super drbna online
    http://www.libereckadrbna.cz/...ka/liberci-budou-vladnout-zmena-a-ano-primatorem-bude-batthyany.html
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    A to není pátek odpoledne..
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Tak co říkáte na naši libereckou politiku v nejnovějším vývoji? Můžeme tipovat, jestli se dřív něco semele na kraji nebo na magistrátu, mi připadá. Kocumová je odvolávaná, komunisti a čssd prý odvolávají Půtu, Korytář tvrdí, že věří víc policii než hejtmanovi, jenže v tabulce úplatků prý figuruje taky... navíc tu tabulku kromě novinářů asi nikdo neviděl a je zajímavé, jak se v ní zjevují postupně další a další jména v závislosti na aktuálním politickém vývoji... Takže v úterý bude mela na krajském úřadě, ve čtvrtek na magistrátě na ustavujícím zastupitelstvu... (ustaví, či neustaví? zvolí celá Změna Babišovce?) Asi to bude fakt veselé.
    ATAN
    ATAN --- ---
    TABBY: co aspon nejaky email nebo mobil? abych to mohl zverejnit treba nekde jinde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam