• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CDR: kafe jsem tam měl asi jednou, nejsem kofeinista, zákusky nemůžu hodnotit neb jsem žádný nekoupil, ale pokud se bavíme o lahůdkách, tak chlebíčky jsem měl na pár oslavách a vizuálně vypadají přijatelně, chuťově již méně. Dle mého to prostě není kvalita kterou by se měl pyšnit.
    CDR
    CDR --- ---
    JESTEDMAN: kafe hodnotím za tři (tz. dobré) a zákusky mi tam taky chutnají
    ANS
    ANS --- ---
    se predstira
    ANS
    ANS --- ---
    JESTEDMAN: co treba konkretne?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANS: otázka je jak to žrádlo bude kvalitní, kvalita se totiž u Bláhů dle mého již nějakej ten pátek (a ne jenom v pátek) předstírá. Domů plných žrádla s pochybnou kvalitou je v Lbc dostatek
    ANS
    ANS --- ---
    podrobnosti mozna slunickovy nejsou (a tady se o ne nikdo podelit nechce), ale dum plnej zradla mi proste nemuze bejt nesympatickej .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: Já ne :) ja jsem hnusnej korporatní pohunek
    GOG23
    GOG23 --- ---
    WYMA: no představit si to dokážu :-D
    WYMA
    WYMA --- ---
    GOG23: nechci jít moc do podrobností, ale prostě by sis to takhle uplně nepředstavoval, bejt tam jako nájemce...

JENDAVB: hehe, kdo že to vlastně potřebuje pohádky o hodných kapitalistech?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JENDAVB: v kauflandu na kase je to prej lepší řikali
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: voni ani jeho zamestnanci si moc piskat nemuzou ... kamoska tam dela a prej nic moc ... takze pohadka o hodnem kapitalistovi ma trosku trhliny
    GOG23
    GOG23 --- ---
    WYMA: co dal jim hrozně sluníčkový smlouvičky ne ? :-D
    ale jinak dneska je téma sluníčkovej islám ne ?
    já vim pátek až zejtra co
    WYMA
    WYMA --- ---
    Btw aura pana Bláhy má nějakej racionální základ, že tak adorujeme??

Třeba jeho přístup k současnejm nájemcům Delty zase tak sluníčkovej není....
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    Podle toho co jsem slyšel od pár jeho zaměstnanců o jeho "lidském" přístupu nedržím tomu panu podnikateli roku už ani nehet na malíčku
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: Tak ten už dávno asi nežije z toho krámu :) vono ty paneláky vydělaj přece trošku vicero ....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    No ono v kombinaci s tímto má člověk pocit, že nad libereckem jednou proletěl i Rozum. Tak oběma pánům přejme, ať tu proletí i Štěstí a už můžeme se těšit, jak si těžce vydělané peníze utratíme za klobásy, sýr a regionální rohlíky, které můžeme v klidu s jelenama zbaštit na louce u Královky.

Podnikatel a mecenáš Dědek koupil horské louky. Pro lyžaře a jeleny - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...rskych-horach-ftz-/liberec-zpravy.aspx?c=A141230_094525_liberec-zpravy_tm

V souvislosti s Bláho a Deltou mě napadá, jak se na to tváří duo Kendik - Dunaj. Ten asi nemá velkou radost....
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: Přeju mu to a doufám, že vydrží.
    ANS
    ANS --- ---
    JONAS3: slusny. ja mu drzim palce :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Co říkáte tomuhle?
    Oblíbený pekař koupil živořící liberecký obchoďák, udělá z něj dům jídla - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...lta-v-liberci-fqo-/liberec-zpravy.aspx?c=A150107_162643_liberec-zpravy_tm
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    dnes v azylu, nepropásni je to velká paráda
    Danny Trejo - Get Drunk With Danny Trejo
    https://www.youtube.com/watch?v=J3hGvWIBHz0
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj měli byste někdo prosím kontakt nebo tip na nějakého řemeslníka, který by během příštích cca 2-3 týdnů překopal koupelnu? Jednalo by se o demontáž vany, motnáž sprchového koutu a dost možná o předělání/dodělání dleždiček na stěně... Během nastávajícího týdne přebírám byt a chtěl bych se na to hned vrhnout. Původně jsem si to chtěl udělat sám, ale nakonec to bude časově výhodnější, když to udělá někdo, kdo se tím živí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam