• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MIKYNZ: Mno mám vplánu tam na zkoušku zajít a porovnat to. Ale moje zkušenosti s RAW jídlem jsou mizivé. Naposledy jsem dal za oběd 200,- moc se to jíst nedalo, jakorát to bylo jako bych se zaplácl nafutroval montážní pěnou, co pak akorát nabyde... nic moc gastro zážitek... Ale oproti tomu jsem byl nedávno v Domově na tataráku a to vám byla panečku paráda :D
    MIKYNZ
    MIKYNZ --- ---
    CERMINEK: vždyť je to tam ultra levný a já jsem si vždycky dal jídlo s polívkou a odcházel jsem natřískanej..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    STAROJDA: Teď na tu Kavárnu v zahradě koukám, to vůbec není malá zahrádka, synům by to na sbírání brouků a hledání žížal bohatě stačilo, navíc to můžem spojit s návštěvou bazénu, super, dík...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    A taky mám tip: hospoda, která je hned u fotbalového stadionu (U Talentu?) - u cyklostezky podél Nisy - má venku nafouknutý skákací hrad zdarma. Člověk si tam v klidu může sníst svůj nakládaný hermelín, zatímco jsou děti plně zabaveny skákáním...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    DOCENT: Super, to je přesně to, co hledám, díky. Navíc je to od nás ke Krakonošovi pěkná procházka...
    STAROJDA: Dík
    ZORBEN: Nedík
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    BEBERA: zabak?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    BEBERA: Krakonoš na Králáku
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BEBERA: kavárna V zahradě. ale prostor venku je malý a když se sejde vícero maminek..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Mohli byste mi prosím doporučit tady v Liberci nějaký podnik (kromě hospody na přehradě), kde se dá sedět venku v příjemném prostředí a děti se u toho zabaví na zahradě, hřišti apod?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Byla jsem 2x ve Vegit Pointu a docela mi tam chutnalo, víc než v Anandě, jen to má tu velkou nevýhodu, že to je až v Jablonci :(
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    STAROJDA: Bych asi chcípnul hlady a peněženka by hodně plakala stravovat se jen tímhle způsobem :D
    NYCK
    NYCK --- ---
    HNZDD: myslim, ze se jmenuje Ananda, ale mas recht, po pocatecni euforii jsem taky zjistil, ze vic cekat nemuzu
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    DOCENT: ještě jednou pro tebe... POŘÁD STEJNÝ ŽRÁDLO KTERÝ CHUTNÁ JAKO POLYSTYREN... jediná a to velká výhoda je to že se rychle nažeru a jdu.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    HNZDD: ??? Já jen nechápu ty jejich infantilní jídeláky teda, trochu moc sluníčkový, jinak cajk ne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: jo, točej pár jídel, ale pořád o 100 víc než já doma:)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: nevim mě to přijde po těch letech jako nuda, u mě to funguje jako bufet když řešim něco ve městě a potřebuju se rychle najíst,taky tam nechodim masírovat gastro ego
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: pohoda, nejsem poblázněnej vegan, a dobře se tam naobědvám skoro každou sobotu
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    STAROJDA: tvl Analda je taky kapitola..
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hledanou třináctiletou dívku našli mrtvou, zřejmě spáchala sebevraždu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...skola-globus-1nz-/liberec-zpravy.aspx?c=A150414_134856_liberec-zpravy_ddt
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BEBERA: no těch ořechů tam bývá fakt požehnaně no, ty krémy a tak se dělají hodně z kešu či mandlí. A sladidlo se tam taky šoupe bez okolků a ty sirupy (agávový a tak) jsou dost chuťově výrazný.

No tu sadu si koupíme s ženou a sníme na několikrát :). Víc tam ale asi pořizovat nebudu a zajdu si na vege oběd do Anandy :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    STAROJDA: ano, tři kousky za 129 korun. Vzhledem ke složení krému i korpusu je to jako bys snědl tak čtvrt kila ořechů se sladidlem, takže ti bude tak maximálně špatně :) Ale mátový a malinový dortík jsou opravdu vynikající a kdyby ty malé kousky prodávali samostatně za 40 korun, klidně si je budu kupovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam