• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    FEEX: plyš-sliz-safari?

RSZ
    RSZ --- ---
    Půjčíte prosím někdo vibrační brusku? Potřebuju leštit, a to mojí deltabruskou moc nejde. Klidně za úplatu jako v půjčovně.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    vypadá to že za čas si na prosečský chatě zase budeme moct dát pivo a párek

LWEEK
    LWEEK --- ---
    Tak pytel už má tři zájemce, tak už se nehlaste. Díky za zájem! Ještě tu mám na prodej Logitech Grand Turismo Drive Force volant na PS3. :) Když už se nám ten blešák pěkně rozjel. :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Nechtěl by někdo velký fatboy? Koupil sem ho před třemi lety a ani sem ho nestihl využít. Teď už se mi ani nevejde do bytu. Dá se použít do interiéru i exteriéru. Je z odolného omyvatelného materiálu, plave na vodě v bazénu (netestoval sem ale výrobce to tvrdí :). Supr pro děti do pokoje, ale dá se použít i jako křeslo nebo gauč. Je dost velký aby se na něm dalo i ležet. Píšu to tady, protože si nedovedu představit že bych ho měl posílat poštou. :D

https://dl.dropboxusercontent.com/u/48100811/fatboy.jpg
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: ok, diky
    GRYFY: naředit vodou, fajn, aspon něco, diky
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ZICHY: a u žabáka ti neporadili? :-D tak jestli pampeliška tak dvě. jestli tráva, tak jedna. rondap je total, tož je na oboje, ale nemá moc význam na jaře. bo je třeba, aby se vstřebal a došel ke kořenům. kytky na jaře hodně rostou a tím jeho účinnost snižují. lepší je ho použít na podzim, kdy stahují živiny do kořenů.
    Herbicidy - postřiky na plevel v trávníku - Agromanualshop.cz
    http://www.agromanualshop.cz/herbicidy-postriky-na-plevel/travniky/
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    ZICHY: chodil sem dřív ničit křídatku na smědý používali sme roundup ale kupoval se po kanystrech takže to pak ve výsledku asi draho nepřišlo a myslim že se to celkem ředilo voudou takže toho stačí málo
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: ciwe, mě se ptej na dělohy...pampeliška třeba...a jestli nedostanu levnou a účinnou radu, tak to tady u vás už vzdávám)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ZICHY: přijde na to, jakej plevel. jestli jedno bo dvouděložný. jestli tam máš kozí nohu, tak ji sežer. prej je zdravá :-D
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    GOG23: 150ml - 220Kč díky:)
    RSZ: právě že nemůžu:)
    co v tom maj, ty který choděj po kolejích stříkaj to proti plevelu, huh? určitě ne srajdu 500Kč za litr..
    RSZ
    RSZ --- ---
    "Fabriky kůří a kůří. A jak mam do chuja robiť a nekůriť. Já musím robiť a kuriť"

Plánované rozšíření těžby v Polsku spojilo obce v pohraničí | Společnost | Zprávy | Liberecká drbna - super drbna online
    http://www.libereckadrbna.cz/...lanovane-rozsireni-tezby-uhli-v-polsku-spojilo-obce-v-pohranici.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw půjčte mi někdo nýtovací kleště na víkend, stačí hobby
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZICHY: a nemůžeš si k tomu kleknout s motyčkou?
    TABBY
    TABBY --- ---
    GOG23: Coz bude asi ta lahvicka z OBI, ne? ;) Roundup je takovy vselek...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZICHY: roundup od korporace monsanto a bacha je to pěkný svinstvo :-D
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    otázka ne páteční, ale do ot otázek a odpovědí...
    někdo tip na hubení plevele jinak než lahvičkou z OBI za 150,- ...samozřejmě nechci, aby mi to v okruhu vyžralo trávník i chodník...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    IAOGA: díky
    IAOGA
    IAOGA --- ---
    BEBERA: jj, ještě se drží
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam