• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ:
    MORIARTY:

Jsou to slonice. Obě. To jen tak pro pořádek ;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já mám vstup do ZOO zadarmo, ale nechodím tam, ti sloni jsou fakt depresivní
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAROLD: žena teď platila rezervaci v safarikempu ve dvoře za nějaký dva litry, no a kdybych jel na africký safari tak je to na osobu za 30 táců, ale srovnávat to moc nemůžem ne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: a zoufalej slon na kterýho se už dva roky nemůžu podívat protože je mi smutno
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    HAROLD: jenže tam neni pulka kotcu prazna jako pred mesicem v Liberci ...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    RSZ: A pivo tam měli za korunu padesát!

Do pražský zoo máš vstup pro 4člennou rodinu šestikilíčko celoučký, a bez gigantů...
    RSZ
    RSZ --- ---
    klasická permanentka, na jméno, s neomezeným vstupem, tedy to čemu se běžně říká permanentka - není
    RSZ
    RSZ --- ---
    FEEX: Dobře, vezmeme 15ti násobnou vstupenku, a budeme tomu říkat permanentka.. jinde se tomu říká 15 vstupů za zvýhodněnou cenu.
    FEEX
    FEEX --- ---
    RSZ:
    Permanentka 15 (přenosná na 15 vstupů) 850 Kč
    Permanentka 30 (přenosná na 30 vstupů) 1.500 Kč
    Permanentka 100 (přenosná na 100 vstupů) 4.000 Kč
    Zlatá roční vstupenka (přenosná pro 5 osob - vstupy neomezeny) 9.000 Kč
    Každá z uvedených permanentek umožňuje v rámci otvírací doby jednoho dne
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..btw permanentky taky nejsou - protože turnikety v novém vchodu:))) progres
    RSZ
    RSZ --- ---
    FEEX: hele mě ne, možná proto že zoo máme kousek od baráku a chodí se tam xxkrát ročně.. ještě nedávno měla za tuhle cenu žena s dětma permanentku na rok..
    FEEX
    FEEX --- ---
    RSZ: do samotny zoo muzes jit bez gigantu za pulku tusim .... tohle je za 4 lidi + Giganti .. sory, ale to mi prijde dost levny ...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: v tom se už to kilíčko za parkovný ztratí, lambáda
    RSZ
    RSZ --- ---
    vstupné do liberecké zoo vč. dočasné výstavy GIGANTI V ZOO pro 4člennou rodinu = 590,- ...oni nechtěj aby se tam parkovalo, aby se tam sralo, a dokonce ani to aby se tam chodilo..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    _TOM: Kolikrat do te Prahy (Ústí) za dva roky jela,ze ji vyuctovali 150-300k?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TABBY: to je slušný Kocourkov,když někdo není nebezpečný,protože je opilý!
    GOG23
    GOG23 --- ---
    TABBY: No v tomto případě na to přišel soud nikoliv veřejnost.
    Noa pokud svá tvrzení u soudu paní Tachovská a spol. dokážou tak je vše v pořádku. V tom přece není žádný problém.
    Tak se nechme překvapit jak to dopadne.
    TABBY
    TABBY --- ---
    GOG23: Ne, nestaci. Je-li uplna hovadina, tak na to verejnost prijde. Viz napr. http://www.novinky.cz/...a-chteli-soulozit-s-divkami-vedouci-je-zachranil-a-skoncil-pred-soudem.html

Btw, tohle jsi cetl? (Muzes tomu samozrejme neverit, a mas na to pravo.)

Zuzana Tachovská: ,,Podání trestního oznámení jsme se chtěli vyhnout, proto jsme už v lednu opakovaně iniciovali schůzku s paní Rosenbergovou, kde jsme chtěli exprimátorce nabídnout věcné řešení, tedy aby své soukromé jízdy přiznala a vzniklou škodu Magistrátu města Liberec uhradila. Paní Rosenbergová však ani na opakované žádosti o schůzku nereagovala. Na předminulém zastupitelstvu nás znovu obvinila z účelové lži s cílem ji poškodit před volbami, nezbývá nám tedy než podat trestní oznámení a svá tvrzení dokázat.“
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: O to právě jde, že stačí na někoho podat trestné oznámení a tím ho v očích veřejnosti odsoudit i když mu to soud nedokáže. Prostě todle je metoda která je mi proti srsti, ale jak se říká proti gustu....
    Já narážel na to že Rath tudle metodu používal proti svejm protivníkům taky.
    No nic jdu blábolit jinam.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..nečasovou teď taky neodsoudili.. ale všichni víme, že nechat sledovat manželku svého milence vojenskou rozvědkou je za hranou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam