• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JENDAVB: To asi nebyla osoba taková, co by měla mazat, nebyl to nikdo z nějakého vysokého vedení.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    LUCKY_MAN: asi xxx nemaze tak prostě pak nejede ...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JONAS3: Hezké diplomatické vyjádření obou stran. Přitom celkem otevřeně se v pivovaru mluví o tom, že se Pohanka zařekl, že dokud bude osoba xxx zaměstnancem pivovaru, tak nebude Konrad nijak podporovat a postará se o to, aby nebyli na slavnostech. Takže článek je jen hezká diplomatická omáčka pro média.

(Kdo je osoba xxx nevím, jelikož jsem tomu nevěnoval pozornost, tak mi to šlo jedním uchem dovnitř a druhým ven. Nicméně prostě je problém v někom v Konrádu, který se nemusí s Pohankou).
    RSZ
    RSZ --- ---
    simvás nemáte někdo starej ale použitelnej mp3 přehrávač? s displayem a tak? Za flašku vína (z lídlu)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Mimochodem v neděli se jede Tour de malá skála.o) - ne závod, ale hromadná vyjížďka po trase závodu.o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MUFLONEK: Nejsou, to jsou služby nabídnuté ve VŘ ;) "Nabídli odměny do soutěží a také to, že zaplatí ve Vratislavicích nějakou kulturní akci."

Už jsem napsal starostovi, jsem zvědav na reakci.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: a jako to není úplatek? zaplatí koncert Báry Basikové? fíha...

GOG23
    GOG23 --- ---
    JONAS3: zazpíval by něco od Kryla a bylo by
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HAWKEYE: Landu s Orlíkem! V kostele...
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    JONAS3: "...........i díky tomu v srpnu zazpívá ve vratislavickém kostele Bára Basiková“. Tak co bys chtel vic?!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hrozná pakárna. Krom toho že se ty chcanky nedají pít, tak se rozhodně na uvedených akcích servis proti loňskému roku zhoršil. Zatím obě jsem letos s dětmi absolvoval a nedá se to srovnat.

Vratislavické slavnosti budou bez místního piva. V pivovaru jsou zklamaní - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...avickeho-piva-pkx-/liberec-zpravy.aspx?c=A150612_130718_liberec-zpravy_tm
    _TOM
    _TOM --- ---
    HAROLD: Já pamatuju vstup z toho chodníku "U zoologické zahrady"... Pokladna byla v tom domečku s čápem a byla tam malá kašna, kde voda stříkala na sochu stojícího medvěda. A kousek dál byly malé kotce, kde se pohupovali vystreslí opravdoví medvědi -- někde cca tam, kde jsou dneska opice.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BEBERA: Letos v obouch, ale libereckou mam rači. :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    RSZ: Yep, v tomdle se shodnem. Navíc já měl ten starej vstup rád, páč jsem na něj měl jedny z nejstarších vzpomínek vůbec... :/
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Já myslím že až na ty Giganti to bylo dneska supr ... https://www.youtube.com/watch?v=gX_NNZT5lWE
    RSZ
    RSZ --- ---
    zimní botanická, taky bez keců zaplatím xkrát mimo sezonu, i když je to bez rozkvetlý zahrady poloviční, vlastně jen akvárka, kapři, netýkavka, vodopád a jdeme:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    zimní zoo, tenhle a podobné dny svojí návštěvou generuju asi 10% tržby:)

BEBERA
    BEBERA --- ---
    HAROLD: buď jsi dlouho nebyl v pražské ZOO, nebo v té liberecké :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAROLD: + zoo mě poslední dobou sere i bez zdražování, honosnej vstup na hovno za těžký peníze, vzdálenější od centra, kam musíš projit přes bahnitej bordel, a přitom výběhy stagnace.
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAROLD: hele kolikrát jsi byl letos třeba v zoo, v botanický, a kolikrát si měl koupenou permanentku? Já byl v botance a v zoo už letos už xkrát, protože malý děti žejo, i v zimě kdy je toho k vidění polovic, jednou dokonce v raním chcanci kdy jsem byl v zoo s dětma úplně první a dohromady nás tam bylo 5. Permanentku měla žena koupenou 2 roky po sobě. Bydlíme 10min od zoo a 15 od botanky, tak tam jsme často, a myslím že mi nikdo nemusí říkat "až si nestěžuju", těch peněz tam necháme dost, a klidně si stěžovat budu, stejně jako kdyby mi zdražili povinný ručení o 3 tisíce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam