• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    _TOM: btw, ustí s logem dopadlo takhle:))) (teda logo je pro nějaký "strategický plán")

_TOM
    _TOM --- ---
    Asi jsem zaspal dobu, že by zrovna grafický manuál Plzně byl hlavní důvod, proč tam pojedu na víkend, to mě dosud nenapadlo... Musím se polepšit, příště vybírám cíle podle jejich grafických manuálů.
    ... by existence vlastního grafického manuálu měla být jedním z hlavních kroků v rozvoji cestovního ruchu a marketingu
    NYCK
    NYCK --- ---
    Lamat se to dneska bude taky od osmi v Bunkru, kdyby to chtel nekdo zalomit

HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Sháním k zapůjčení (či odkoupení, jelikož by se hodil asi častěji) VGA kabel délky 20-30m. Potřebuji na zítřejší večerní akci. Neměl byste někdo prosím? ;-)
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    zejtra netradiční akce v Azylu. Počmáranej lumpen co přešel od grindcoru k básničkám
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: supr, změnil bych titulek na něco jako "Liberecká zoo nezvládla výstavbu výběhu pro lemury" nebo "Ředitel zoo na vlastní oči sledoval své selhání" :)))
    WYMA
    WYMA --- ---
    LEMUR: cože to čteš?
    Satanáše a Belzebuba lovili podběrákem. Opice chtěly uplavat ze zoo - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...y-podberakem-g64-/liberec-zpravy.aspx?c=A150617_143325_liberec-zpravy_tml
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: a giganti v zoo, kitner a rosenbergová v nadživotní velikosti
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    P_T: Ještě by se na těch traverzách na sokoláku mohli houpat oběšenci.
    P_T
    P_T --- ---
    LEMUR: kdyby to nahodu nezabralo tak dinosaři mas pak za rohem .]]
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    P_T: instant bad trip
    P_T
    P_T --- ---
    LEMUR: jj, clovek usetri dost penez za LSD - staci kdyz obcas prijedu do Libu a vezmu to pres Fugnerku (WTF is this shit real?!?) skrz lavickarnu na Papirak (centrum mesta?!?) nahoru na Sokolak (jedno namesti rozdeleny na tri ruzny rekonstrukce: historizujici, moderni a parkoviste) a mam vystarano .]]
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    no ale musim dodat, ze kdyby v jablonci hrala po ulicich klasicka hudba, tak na to nema ani ta Fugnerka
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ja uz fakt nevim, mozna je to tim, zrovna zase ctu strach a hnus v las vegas a vidim skrz tu knihu vsechno pokrivene... nebo naopak az moc realne? rekl jsem to nahlas nebo napsal? kazdopadne s tou vaznou hudbou z repraku neznam vic surrealisticky misto nez soucasna Fugnerova trida
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    RSZ: Kdyby si to zájemce rozmyslel, můžeš se mnou počítat...
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: kolo zamluveno
    RSZ
    RSZ --- ---
    mám tu tohle http://www.treking.cz/testy/oregon.htm crossový kolo třeba za flašku rumu (key rum z lídlu stačí, tuzemák ne:) - na dojíždění nebo na nákup fér, brzdí, řadí, pruží, pneu myslím ok, výbava deore, řetěz by to chtělo vyměnit.. rám je 21,5"
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    RSZ: ty langoše, ty langoše...jak už jsem tu myslim psal, naposledy jsem tam na nich bych cca před 20 lety...je to nostalgická vzpomínka, budu se tam muset vypravit...
    P_T
    P_T --- ---
    nejlepsi ZOO/safari maji momentalne v Gruzii:

Z gruzínské zoo uprchly při záplavách šelmy a zabíjely v ulicích. Polovinu už pochytali | Svět | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...bihaji-selmy-ze-zoo-1wc-/zpravy-svet.aspx?c=A150614_110414_ln_zahranici_mmu
    RSZ
    RSZ --- ---
    včera Zvěřínek: stále dobrej regent, langoše v nabídce, zahrádka upravená...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam