• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    TABBY: Tak najist se tam neda, presneji, pokud clovek nechce parek ci klobasu. A skakaci hrad neni v provozu, pouze trampolina... takze hlavni kouzlo navstevy je pryc :-/
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RSZ: Zrovna včera jsem jel okolo a říkal jsem si, že jsem tam ještě nikdy nebyl. Tak ani nebudu :-D.
    RSZ
    RSZ --- ---
    včera véča v pizzerii franko - 3x zapomenutá objednávka, 2x seřvanej od pingla že si to "taky musí zapsat né", u rezervovaného stolu o jednu židli méně, a přitom účet za 3 jídla a 4 pizzy 2000,-
    nasrat.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Da se ve sportbaru U Talenta normalne najist, nebo maji jenom zde zminovany Hemelin a na FB inzerovane klobasy?

https://www.facebook.com/sportrelaxutalenta
    CDR
    CDR --- ---
    ANS: ach, chyba
    malinký lesní koupaliště v jindřichově

50°45'13.198"N 15°12'3.963"E
    ANS
    ANS --- ---
    CDR:
    DR_ZIIII:

me pride ze oba ukazujete na koupaliste v lucanech teda
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Jablonecká přehrada je nejvíc.o) Fakt si to u ní užívám.o)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    shanim firmu lbc,jbc a okoli na autofolie (okna)..nejaky zkusenosti s nekym?
    CDR
    CDR --- ---
    DR_ZIIII: já jsem myslel asi tohle .)
    50°44'57.827"N, 15°12'50.427"E

ale koupaliště v Lučanech taky vypadalo dobře, ale pár let jsme tam nebyl
    ACID
    ACID --- ---
    CDR: u toho zelbrodu se jedna o ktere mista?
    DVA3
    DVA3 --- ---
    ahoj v knihovne se mi posledni dobou libi, pujcil jsem si zajmovou Dunu
    DR_ZIIII
    DR_ZIIII --- ---
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    gps toho koupaliště pod Bramberkem?
    CDR
    CDR --- ---
    ACID: není přírodní ale doporučuji - koupaliště na Frýdštejně. Bývá tam dost lidí, ale je křišťálově čisté, dobré zázemí - sociálky, kabinky, jídlo pití, nanuky, třímetrový a metrový můstek, beachové písečné hřiště a dva antukové kurty.. dá se tam zevlovat celý den .)
    Jinak ano, jablonecká přehrada, Jizera - Dolánky, Malá skála (dá se skákat do jezu), maléa krásné zapomenuté lesní koupaliště pod Bramberkem, u 6elezného Brodu - Jílové dva nebo tři lomy , jeden bývá hezky čistý...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: To je dobrý, Mlýnici vůbec neznám, a to jsem tudy denně jezdila do práce. Dík...
    ACID
    ACID --- ---
    RSZ: nn, mam Micro Magica :)
    dik za tipy
    RSZ
    RSZ --- ---
    ACID: rc plachetnicí si mi připoměl kristýnu, tam se s rc plachetnicema jezdí i závody, tak to bude asi ok, jinak jablonec a mácháč, jen bacha u mácháče málokde dojedeš autem až k vodě, jestli třeba máš něco s deseti kilama olova v kýlu...
    ACID
    ACID --- ---
    RSZ: no, rad bych tam vzal provetrat RC plachetnici, co z toho by krome machace bylo vhodne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ACID: jablonecká přehrada - nejlepší voda, černá nisa, mácháč (voda zatím taky ok), u turnova jez v přepeřích nebo v dolánkách (oboje super koupání, ale voda v jizeře asi nemusí vonět každýmu). Velkej písečák kdysi celkem šel, ale cíleně se tam jet vykoupat, to bych volil něco jinýho. Ještě Fojtka a Mlýnice u Liberce, na fojtce teda bývá dost narváno..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam