• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Konec kolon. Přestavba nejhorší liberecké křižovatky uleví tisícům řidičů - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...usu-v-liberci-dxh-/liberec-zpravy.aspx?c=A150709_122433_liberec-zpravy_tm

fér
    FERU
    FERU --- ---
    MRDAC_BEDEN: Jasná věc, já byla jen pověřená, ať vznesu dotaz do pléna :D
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    OMIKK: Pár desítek minut stará zkušenost. Kolega si nechal na VW Caddy udělat tmavý okna (kromě předních bočních a čelního, že :-) ), za 2900,-Kč, s atestem jak má být, objednán byl asi 2 týdny dopředu a teď to přivezl po cca 4 hodinách montáže. Vypadá to dobře. Takže zkušenost s nimi průměrně dobrá, ale otázkou, zda někdo není ještě lepší:-)

http://www.abcfolie.cz .
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    DOCENT: a to je kdeže konkrétně? že bychom si udělali výlet :-D

RSZ: naprosto souhlasím. parkování zdarma nás v HK taky velmi mile překvapilo. platit kilo za parkovný, když jde člověk utratit prachy za vstup a pičovinky uvnitř, mi přijde jako dobrej oser na návštěvníky. a když přijede někdo, kdo to v libu nezná a neví, kde tam poblíž zaparkovat levněji či zdarma má fakt smůlu.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Kdybyste si zítra chtěli cestou do Žabáka zahrát na intelektuály, tak na přehradě bude autorské čtení Dorothee Elmiger (Švýcarsko). Pro echt kavárenské hipsta povaleče bude přítomen i stánek Mikyna Coffee & Food Point. Voda bude ten večer nezvykle transparentní…

DOCENT
    DOCENT --- ---
    ZICHY: 11° za 14,- v roce 2015, je to tak, krásné místo k životu .. :)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Nemáte někdo nna vyhoz/ za odvoz/ za čokoládu či lahváče starý koberec či kus koberce (posloužil by na víkend jako část podlahy prodejního stánku a pak bysme ho vyhodili my). Třeba tak +- 2x2m či jiný podobný rozměr ?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    z jiného soudku - často slyším dotaz, kde se v Liberci ubytovat, a tady sepsali celkem v poho tipy: http://sympoziumsychrov.cz/ubytovani/
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: stavba novýho vchodu neměla bejt z hlediska zákona vůbec povolena, neb každý provozovatel čehokoli, kam někdo přijede je povinen zajistit dostatečný počet parkovacích míst. Naši bydlej kousek vedle, teď tam něco čistili v parku u nich a vedle posedává týpek z TSML. Táta je zvědavej a jde se ptát, jestli jim jde na pomoc, namísto toho mu týpek ukázal plánek s modrejma čárama žeano. Přijedu k našim a sem v píči, protože to bude všude olajnovaný a jelikož se tam vždycky parkovalo v "křižovatce", tak počítám s tím, že mě s novym modrym čároštýlem odtáhnou při první příležitosti, takže potáhnu děti k autu někam ke kolejím tušim, fakt dobrý, a takhle to odserou všichni v tý čtvrti..
    WYMA: máš boda voe!
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: tak ještě 50,- Kč zpět za vstupenku do zoo a dostanou diplom
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: kritika vyslyšena, nápis 100,-kč už je na krásný plastový tabuli. žádný mongolsko, hotová Praha.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZICHY: asi dotovanej
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    DOCENT: děláš kozyvole, krákoru za 14,-?!
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    HAWKEYE: Ovšem na mostech mají u Hastrmánka nejen zmrzku, ale i Krakonoše za 14,- !
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    WYMA: jseš ňákej chytrej né ?!?!
    WYMA
    WYMA --- ---
    stejně sou ty internety supr. člověk si jen tak prostě zakritizuje, uvolní stres, a všechno je ok.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: jo, před 14ti dny jsme byli na víkend v safarikempu ve dvoře, tak jsem na parkování koukal - velké stromy zastíněné parkoviště taky zadax (ale teda v trochu jiné situaci - je to úplně na okraji a kolem louky a pole).
    Sere mě, jak dělají že s novým vchodem vzniknul nový problém. Že bude parkování nahovno věděl každý, ale stejně se stavěl jen nový vchod, a parkování souběžně s tím neřešil nikdo, to je prostě odfláknutá práce.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: OSTUDA
    Nedávno jsem se tu rozplýval nad ZOO v Lešné. Při návštěvě domoviny jsme tam i s dětmi zavítali. Parkování ZADARMO, ZOO nesrovnatelná, a teď není hlavní kritérium velikost, ale čistota, upravenost expozic atd... Tady prcky přestane bavit ZOO po 1/2h, v Lešné dali 5h, nezačali se nudit a zdaleka jsme nedali vše.
    I když to tu mám zadarmo (vlastně kvůli parkování už ne), nemá význam tam chodit ztrácet čas!
    RSZ
    RSZ --- ---
    super, tak parkování u zoo už je za kílko, napsaný barvou na boudě jak v mongolsku, nádhera ..

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: Chemik :)
    Oni jsou dobří chemici ti, co to vyrábějí, když dokážou zařídit, že rostlinný tuk chutná jak smetana a my pitomci za to ještě vysolíme jak za smetanu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam