• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    JONAS3: To asi už není ani k pláči, ani k smíchu... Ale třeba až to zavřou, tak zjistěj, že by bylo výhodnější to přestavět na nějakou galerii nebo knihovnu, to už je tady taková tradice...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Bazén v Liberci potřebuje opravu za desítky milionů. Na rok by zavřel - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-rekonstrukci-fc1-/liberec-zpravy.aspx?c=A150729_083443_liberec-zpravy_tm
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    LUCKY_MAN: nojo.. víš jak.. půl hodiny se budu s někym přes net domlouvat ,pak mu budu 2x volat a ještě se při čekání na něj ožeru..
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    LUCKY_MAN: přijeď v sobotu na Branžež a za ty "sety" ti nějakou dám :)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    ZORBEN: To by byla kurva drahá nabíječka, kdyby to byl ten set stůl a 2 lavice :-D Dárkový set = 3 různý pivka s papírovým "madlem". ;-)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    LUCKY_MAN: sety jakoze stolek a lavicky? kdyby ses jich chtel zbavit tak bych ti rad pomohl :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    LUCKY_MAN: Pro Pražáky dobý auditko jinak v liberci tam toho moc není
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    HNZDD: Stejně jak se mi válí doma 2 sety Konrada, který neupotřebím, tak jinému se válí třeba jedna nabíječka, kterou neupotřebí. A Konrada by užil víc než já. Fakt to není o tom, že bych neměl stovku.

Apropo, tohle auditko znáš? [ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ]
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    LUCKY_MAN: tvl.. nova stoji kilo..
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Neválí se někomu doma přebytečná nabíječka na mobil s micro USB za symbolickou cenu? Jsem tu svou asi někde propil. (u Žabáka nemaj).
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MRDAC_BEDEN: myslím, že zrovna v tomto klubu někdo už před několika lety psal, že ty domy už napojené jsou a do přehrady by nemělo už být nic vypouštěno...
    CDR
    CDR --- ---
    coby náplava z opičích hor musím konstatovat, že mě naopak letos jakost vody v lbc přehradě překvapila a to pozitivně (tři týdny zpět). POměrně čistá nepáchnoucí průhledná voda, vždy jsem měl pocit že v LBc je to prostě nekoupatelný a ono to bylo příjemné poplavání.
    No v JBC, chmmm, jasně, paneláky. Ale hlavně desítky stánků a velké plochy pláží, zátočin, i v poměrně parném létě se dá najít klidné místo na koupání, piknik, chill.
    Liberecká přehrada má prostě mínus, že má jen jednu větší travnatou plochu a plážičku. Ta plocha by se do studenstké pláže v JBC vešla asi pětkrát
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    TABBY: me teda hlavni nevyhoda liberecky prehrady prijde, ze vetsina ty nobl architektury neni pripojena na kanalizaci a trativody z zump vedou do prehrady, proto se v tom da koupat nejdyl do dubna
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    nevite co bude od ctvrtka do utery v zabakoj? abych neprosvih nejakou veleudalost!
    TABBY
    TABBY --- ---
    STAROJDA: Asi. Mne teda vzdycky prisla legracni ta jablonecka prehrada s panelaky, protoze architektura kolem casti liberecke prehrady je daleko vic nobl. Na druhou stranu je obcanska vybavenost v Jablonci na vyssi urovni, ostatne i ta prehrada je vetsi, tak se tam toho vic vejde...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TABBY: co se týče koupání a podle dle toho, co autor hodnotí, to asi tak označit lze... Ale když se tam člověk nechce koupat ani opalovat a nejí klobásy, tak je přehrada super :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    TABBY:liberecka ganga
    TABBY
    TABBY --- ---
    Mate ten pocit (ze v Liberci je prehrada ostudou)?

"Zatímco v sousedním Liberci je přehrada spíše ostudou, tady je dílo z roku 1908 od architekta Otto Intzeho z německých Cách diamantem města."

Zdroj: http://liberec.idnes.cz/...nci-nad-nisou-d53-/liberec-zpravy.aspx?c=A150723_094433_liberec-zpravy_tm
    TABBY
    TABBY --- ---
    Chystá se otevření babyboxu v Turnově, chybí dvě třetiny z potřebných 300 tisíc

Babybox je jediné a nejlepší řešení - Deník.cz
    http://www.denik.cz/z_domova/babybox-je-jedine-a-nejlepsi-reseni-20150726-na0i.html
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    a nejde o žádnou prudu nebo tak něco, naopak...
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    nemáte někdo číslo na Vlka - skejtra z LBC.... menší blonďák, slušně potetovanej už :)) ..... kdo ho zná, musí vědět... prosím kdyžtak pošta, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam