• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MUFLONEK: taky, má tam být opičí díra
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    NOIZER: Proti popisku Jablonce se ohrazuji.o)))
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    sem by se to mohlo hodit.. hle.. liberec, jehoz slava internetu se dotyka!

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: ajo, na ty jsem zapomněl
    díky za tipy
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: skvěle vařej v plauditu (bejvalá la fabrica). za mě možná nejlíp z celýho centra.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    CDR: Ač u Zeleného stromu dělá pár občas pár známých, tak naposledy jsem si řekl, že tam jsem na oběd naposledy. Jídlo (obědová menu) vždy po kvalitativní stránce OK, to bez debaty. Nicméně čas strávený čekáním (celkem v restauraci pouze cca 6 hostů včetně nás dvou) byl nemálo nadprůměrný. A do toho řvoucí Evropa2 byla taky nadprůměrná. Takže můžete zkusit, ale ... když chvátám (a jsem cíťa na E2), tak příště jinam.
    CDR
    CDR --- ---
    JONAS3: celkem dobře vaří u Zeleného stromu, obzvláště dobré pizzy
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zkusím, dík.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: netuším název, ale je to z druhý strany kulturáku, ?žito?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dotaz na místní gurmány: Kam se dá chodit na oběd v dolním centru, okolo Fóra? Do Husy se mi pořád nechce chodit. Nesmí to být blivajz á la Neptun, a musí to být svižně (ne třeba jako v Black Horse), čajnu akceptuji také. Do Žabáka už je to daleko, jinak bych chodil samozřejmě jen tam.
    NYCK
    NYCK --- ---
    Vratil jsem se ted po tydnu z Cardiffu, na kole jsem tam jezdil denne a s tema cyklostezkama na tom nejsme o moc hur. Maji tam zajimavy cikcak pruh podel stezky na silnicich, nezridka pruh najednou skonci, parkujou v nem auta, cyklisti tak jezdi vsude jinde a bez servitek. No a v Italii tam uz je to uplna divocina, napriklad helmu jsem tam na diteti nevidel natoz na dospelem.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Všímáte si, že už se to tady zase začíná blížit Rusku?
    6746
    6746 --- ---
    JONAS3: No bezva, další parkoviště padlo na oltář cyklistiky...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    JONAS3: ok, rozdělení pruhu pro chodce a cyklisty jsem netušil, v tom případě pak ano.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BINARY_PARANOIC: auta odtáhnou, stezku domalují. Sice to bude dražší, ale ok. Dobrá.
    Ale druhá strana je mimo. Podle značky, která tam je na začátku, je levá strana pro cyklisty a pravá pro chodce. Proto píšu uprostřed. I kdyby to bylo celé jen pro cyklisty, tak jakákoliv pevná překážka v komunikaci je pitomost.
    Ale moc mě to netrápí, stejně po ní jezdit nebudu a svých 10.000 km za rok si najedu jinde, tady po hlavní...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    JONAS3: čoveče já nevím, ale zas tak mimo mi to nepřijde… Předpokládám, že v návrhu se prostě počítá s tím, že parkovat na cyklopruhu se nemá, takže dřív nebo později budou auta odstraněna. A pak tam zbude pěkný čistý cyklopruh :) A ty sloupy, pravda, ideální nejsou…ale uprosřed je silné slovo, pořád je vpravo dost místa i pro míjející se cyklisty. Možná by jen stálo za to sloupy jakožto překážky v profilu označit výraznou barvou.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Opraveno, druhý pokus.

Do množiny dementních cyklostezek přibyla jedna opravdová perla. Od Poštovního náměstí ke kruháči v Zeleném údolí. To se opravdu vyznamenali, to je fakt možné jen v Liberci. Předpokládám, že na to čerpali štědrou dotaci z fondů EU.

Když překáží autovrak, tak ho tam necháme a jen přerušíme stezku.

V protisměru to ještě vylepšili. Asi jsem moc velká citlivka, ale prostě mám pocit, že lampy uprostřed pruhu pro cyklisty nejsou to úplně ideální. Ale to je asi jen věc názoru.
    EDASX
    EDASX --- ---
    pics not working
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    na ty policejni helmy bacha...ceka v nich svrab)
    TABBY
    TABBY --- ---
    BEBERA: Tak do knihovny stejne zateka; kdyz prsi, jsou v tom nejspodnejsim podlazi rozestavene kyble na mistech, kde strecha netesni. Tak by se toho mohlo vyuzit, ne?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    SYMEON: vždyť v tom článku jasně píšou, že potřebují další bazén. Myslím, že teď je na čase zrušit naopak nějakou galerii nebo knihovnu a udělat bazén v ní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam