• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    WYMA: Mě ceny nezajímaj.. Ale když tak trvám na vodě zadarmo a jsem cech a českých hospodských praktik znalej tak pri nabídce karafy tudíž většího množství vody očekávám ze to je právě tah na peněženku(a zeptám se).. Kdyby mu nabídla barel taky kejvne?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    WYMA: Spíš jedu pohledem na lístku, vyberu si pěknou malou cifru a pak se zeptám cože to vlastně jako je.
    WYMA
    WYMA --- ---
    JOHNNY_BOSCO: jak jako ma zeptat prosimte? ty se jako pri objednavce v hospode ptas, co to stoji??
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    TABBY: no jasně.. Ale tak stejně když chci sklenici a je mi nabízena Karafa mam se optat.. Já do hospod a restauraci na vodu na nechodím tam kvůli tomu pak nebulim..
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Lina huba.... Se má zeptat co to stoji.. Je jasný ze v CR není zadarmo ani prd.. Tak se nesmí divit..
    WYMA
    WYMA --- ---
    NOIZER: taky bych nerekl, ze by k obedu meli neco davat jen tak zadarmo. problem je spis v tom, ze pri objednávce sklenice vody nechces platit 55 za karafu...
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ERVIN: proc by to k obedu mela bejt samozrejmost? ja to treba beru jako samozrejmost ke karafe vina, kafi nebo dobrymu panaku.. ale proc k obedu?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    6746: To je pravda. V Améru to je samozřejmost a k snídani ve snídaňárně máš takhle zadarmo i kafe. Pochopim, že je sere, když by tam lezli lidi a za celej večer vypili vodu, ale k vobědu by to stejně jako malá sklenička ke kafi prostě měla bejt samozřejmost...
    6746
    6746 --- ---
    GOG23: Jak české, chtít jít do hospody na vodu zadarmo...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JONAS3: jak české
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Drobný zážitek z Husy. Občas tam teď zajdu (když mne něco zaujme v lístku), jídlo docela OK, co mě tam baví, je rychlost.
    Ovšem teď jsem byl dost překvapený při placení. Na dotaz, co bych si dal k pití, tak jsem požádal o sklenici vody. Na to mi slečna nabídla celou karafu, což jsem odkýval. Přinesla 1,5 l vody v karafě, kde byly asi 3 čtvrtky citrónu a pár lístků mátu. Ovšem na účtu tohle bylo za 55,- Docela prasárna.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    EWUSHA: Kotelna má od 10:30 a tatarák mají dobrý. :) https://www.facebook.com/restauracekotelnalbc
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    EWUSHA: přímo u přehrady: http://www.restaurace-mnisek.cz

Jako na mišelínskou hvězdu to asi nebude, ale poctivě se snaží, pokud zrovna nemají přílišnou kocovinu :)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Fojtka je dál než potřebuji ;-) Ale někdy pro případné příště.. kde tam?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    EWUSHA: v Liberci je myslím odpověď zřejmá, co se okolí týče — co třeba Fojtka?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Kam v Liberci či okolí zajít dopoledne na Carpaccio či tataráka?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ERVIN: tyjo, když jsme tam byli s přítelkou, tak obsluha v cajku a dole mi stoly nahňácaný nijak nepřišli.. chtěli nás posadit nahoru, ale já nerad výšky, takže smůla... Přijde mi to tam fajn, akorát víno mají docela dražší... Večeře s pár sklinkaam vína a nechal jsem tam 1400,-.... Což je srovnatelný s tím co nechávám v Domově.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CERMINEK: Ovšem pokud máš nervy na tu ultra pomalou obsluhu. Stačilo mi to jednou. Stoly nahňácaný jeden těsně na druhej, že slyšíš i když opravdu nechceš, co si u druhýho stolu povidaj. Ale mám to asi deformovaný tim, že nežeru chobotnice ani slávky, takže tam i tak nemam co pohledávat...
    P_T
    P_T --- ---
    v ramci korektnosti bych mel dodat, ze uz jsem tam par let nebyl
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: vsak jo, verim, ze na obed to muze bejt fajn. ale proc se to povazuje za neco luxusniho, tomu fakt nerozumim. ja tam nikdy nic luxusniho nezazil ani na taliri ani co se obsluhy tyce (ucet mozna v porovnanim se zbytkem Liberce, ale to uz nemuzu soudit). naopak jsem tam zazil situaci, kdy se tam vezme zahranicni navsteva, protoze "Domov = to nejlepsi v Lbc". ten prisernej pocit hanby muj mozek v ramci preziti vytesnil do nejtemnejsiho zakouti...
    kazdopadne je skvely, ze se snazej o nadprumer ve vareni, ale pak je treba zamerit se hlavne na obsluhu a vynechat nesmysly typu: petikoruna za dochucovadla, kralovksky rozen, certovsky spiz apod.
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: hele zas tak hrozný to není ne? byl jsem tam párkrát na pracovním obědě, vždy jsem bral něco z denního menu, a nepřišlo mi to takhle klišovitý.. se skoro vsadím že pesto bude jen na těstovinách.
    Snaží se o "českou" kuchyni, takže hodně masa, omáček a půl dne vařených polévek, nic z toho moc nemusím a večer s ženou tam nepůjdu, ale jinak cajk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam