• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: právě, jedu nakoupit k roudnickýmu, štrachá vzadu v bordelu "už mám jen 3 pětimetry, já to objednám" a už se neozve, u patchpanelu mi říká ať to neberu v neutrikách že to bude drahý, že mi hodí jinej konfig do mailu, 2 měsíce hovno..chápu že nekupuju stradivárky, ale nákup za deset táců je taky ok ne?!
    BLIND: zkusím ho, ale bral jsem to vždy jako pravověrný hudebniny
    BLIND
    BLIND --- ---
    RSZ: Šimek?
    RSZ
    RSZ --- ---
    potřebuju nějaký instalační audio komponty, patch panely, redukce, zónový mixáky atd. a Roudnický na mě dlouhodobě sere, nemáte tip na někoho jiného komu popíšu mailem co potřebuju, a on mi něco doporučí a dodá, proklikávání eshopama je na dlouho..
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    BEBERA: myslim ze za normalni provoz pocitaj hlavne to, ze sauny uz nebudou otevreny jen CT,PA,SO (to se povazuje za letni provoz), ale cely tyden
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: řekl bych že z Hrabětic nebo z Nový Louky
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Odkud je nejkratší (nejpříjemnější) cesta pěšky na sklářskou pouť s malými dětmi? Je jedno, jestli z autobusu nebo z parkoviště - klidně pojedeme i sockou.
    A jen pro upřesnění, určitě odstartujeme od Žabáka :D, otázka zní, jestli se přesuneme na bus nebo budu našrot řídit.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nečesaný se synem nachcali do bazénu, tak se to musí vypustit
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    WYMA: ach tak, díky...
    WYMA
    WYMA --- ---
    BEBERA: na tu velkou rekonstrukci by museli nejdříve sehnat nějaký peníze z bruselu, to bude kdovíkdy.
    tohle je normální odstávka, jako každý září.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    WYMA: Avizovali cca roční rekonstrukci a uzavření bazénu. 30. srpna měli naposledy otevřeno a 12. září začne "normální" provoz. Co teda znamená normální v uvozovkách?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    BEBERA: 30.8. vytahnou špunt a od 10.9. to budou napousted Aby sis ráno 12.9. mohla v lést do studený vody :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    BEBERA: čemu nerozumíš?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Ze stránek bazénu:

!! O D S T Á V K A !!!
    Poslední den provozu bazénu před plánovanou odstávkou byla neděle 30. srpna.
    Budem se na vás těšit v sobotu 12. září kdy začne "normální" provoz.

Jak tomu mám prosím rozumět? 30. srpna skončil provoz a 12. září provoz zase začne a bude "normální"?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Ředitelskou kancelář přemístili do Žabáka?
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: du na oběd kolem žabáka, zjistím !
    RSZ
    RSZ --- ---
    Wymo? Nějaká analýza? Máme fandit fizlum nebo řediteli? :)

Ředitel nemocnice Nečesaný si za úplatky koupil činžáky a akcie, zjistili detektivové
    http://archiv.ihned.cz/...mocnice-necesany-si-za-uplatky-koupil-cinzaky-a-akcie-zjistili-detektivove
    EDASX
    EDASX --- ---
    CERMINEK: ja tam nebyl, ale umoznovalo by to, aby tam mohl byt kazdy a porad :-)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    EDASX: ještě že jsem byl včera ve vokně :) Copak se tam dělo? :D
    EDASX
    EDASX --- ---
    Žabák by si zasloužil live přenos.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: U kerdy se dají pořídit bazarová kola po repasy za pár peněz..
    6746
    6746 --- ---
    MEDIKO: Kdo nebyl u Žabáka, ten jako by nebyl v Liberci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam