• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    TABBY: No je fakt, že jako o přehradu se starají v Jablonci dost (co jsem si stačila po těch pár měsících ve městě všimnout).... A je to dobře.o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    MUFLONEK: Aha? Tak ja u hraze videla zatim jenom kapry :) Ale jestli jsou tam pravidelne, tak je to pro prohradu jedine dobre...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: no, tak to mi je jasný.o) a proč ne.o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: prostě se jdou potápět, a hledaj bordel na dně, doma před manželkama to díky zabalení do "čištění přehrady" obhájí lépe než potápění s kámičema + pivko celou neděli (místo sekání trávníku)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    TABBY: Hele, já bych tomu - každý týden věřila. U hráze jsem je v létě viděla několikrát - možná to berou jako cvičné ponory...
    TABBY
    TABBY --- ---
    VEETUHS: Jak v clanku pisou, ze liberecka prehrada se necistila 6 let, a jabloneckou cisti kazdy tyden, tak to je skutecnost, nebo preklep? Prisllo by mi realnejsi, kdyby jabloneckou cistili kazdy rok nebo pulrok...
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: tak právě kvůli tomuhle se právě přehrada nikdy nevypouštěla co si pamatuju, imho potápěčům je celkem fuk jestli je hladina mínus metr.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Tož byste asi měli vyjuchat ven a zrobit strýtpárty. Pak nějakou petici a nejlíp vystoupit na zastupitelstvu jaká je to ostuda pro město. Kam ten svět spěje ó bóže.
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: a kdo a jak ji má čistit?
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    TABBY: Zrovna taky hanoim no nadherna premena ))))
    TABBY
    TABBY --- ---

"Citliva" vymena oken v palaci Koruna. (Podrobneji.)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    tak před čištěním ji napouštět nebudou
    RSZ
    RSZ --- ---
    hlášení povodí labe, stav v lbc přehradě o víkendu:

RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3:
    - z ústí
    - daewo matiz
    - hledaný policíí

..tenhle strom spíš zaslouží vyznamenání ne?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Myslím, že příbuzní již řádně ocenili tento krajinotvorný prvek.

Malé auto narazilo do stromu, zemřel v něm pohřešovaný muž - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...sovany-ridic-fk3-/liberec-zpravy.aspx?c=A150916_093806_liberec-zpravy_ddt

HNZDD
    HNZDD --- ---
    CHORBON: hele dej vědět Chore šel bych taky,můžem nafotit nějakej report nebo natočit dokument
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOJB: pamatuješ guardians of southern oracle z nekonečnýho příběhu?? ne každej projde..

KOJB
    KOJB --- ---
    Já si pamatuju U Žabáka mříž u vchodu. Jestli jsem jí překonal, nebo nepřekonal, už si nevybavuju...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    nás bohužel tuhle vyhodili, anžto jsme nesplňovali místní standardy oblékání, vystupování a ještě jsme byli rozjívení a drzí, tak snad příště
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CHORBON: konrada za 19 ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam