• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    Korpusy mi taky jednou po dvou dnech zezelenaly.
    KOJB
    KOJB --- ---
    RSZ: papír je jasnej... možná to někdy nechaj jen tak tak... jinak tam rád kupuju sejry. Spíš by mě zajímalo porovnání s tou sýrárnou ve fóru...
    NYCK
    NYCK --- ---
    RSZ: v papíru jasná věc, tenkrát jsem ten kousek jen odkrojil a bylo to v klidu, ale u těch korpusů mě to nepříjemně překvapilo za 160 nebo tak... už ten první po otevření zaváněl jako žluklý.. asi daň za horké léto
    RSZ
    RSZ --- ---
    NYCK: kupujeme tam máslo, sýr i další věci, a ok.. A zrovna parmezán /no gran moravia/ vydrží i 2-3 týdny ok, do papíru a ne do igelitu to dáváte?
    KOJB
    KOJB --- ---
    NYCK: už jsem tam taky bral paprikovej sýr a za dva dny měl zelenej flek. U moravie minule taky, ale ne tak rychle, ale stejně... že by šla kvalita dolů?
    NYCK
    NYCK --- ---
    Máte někdo zkušenost s formagerií v pražské? Teď jsem tam koupil 4 korpusy na pizzu, dali jsme jednu, zbytek do lednice a za 4 dny byly plesnivé. Podobně tam kdysi žena koupila parmezán a byla na něm plíseň druhý den.. je to celkem drahá sranda, tak mě zajímalo jestli tam s nima máte podobné zkušenosti..
    KOJB
    KOJB --- ---
    RSZ: Liberec - město jinak ;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Ideálně něco ve stylu paláce Syner
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    v této části města chybí hlavně pořádná benzínka a případně nějaký polyfunkční dům
    GOG23
    GOG23 --- ---
    tábor pro uprchlíky by se tam moh udělat né asi
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Není tam supermarket -> je tam polomrtvo
    RSZ
    RSZ --- ---
    Co s ním? Město stále hledá uplatnění pro areál LVT - Liberecký deník
    http://liberecky.denik.cz/...region/co-s-nim-mesto-stale-hleda-uplatneni-pro-areal-lvt-20151005.html

„Jsou to všechno pavilony směrem k Masarykově třídě, která je snad nejkrásnější čtvrtí v Liberci, ale dnes je téměř polomrtvá. Kdyby se náš plán realizoval, určitě by to pomohlo oživit celý prostor výstaviště, Severočeského muzea a Lázní."

co je na masaryčce polomrtvýho? prostě je to obytná čtvrť, dopoledne na sídláku je taky polomrtvo, to je normální ne?
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ:
    still a better lovestory than Twilight
    RSZ
    RSZ --- ---
    a ty ještě nemáš svůj skejtbórd?

Paulie Garand & Kenny Rough - Šípy (oficiální videoklip)
    https://www.youtube.com/watch?t=244&v=s4JmKCqHJEE
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    VEETUHS: Žabák Pride Parade, neasi
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    VEETUHS: :)) vole:))
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    to už zase bude v Žabákovi maškarní?
    P_T
    P_T --- ---
    CERMINEK: ja to sjizdim na tajnacku, aby o tom nikdo nevedel. ale je to fak legendarni, to zas jo.

pic related
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: to asi kvůli těm rýmům jak ze základní školy ne?!:)
    ANS
    ANS --- ---
    a to je na tom prave nejsmutnejsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam