• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CDR: žádná novinka, v rádiu to oznamují už víc jak dva/tři týdny, že každý pátek a sobotu budou plošně v celé ČR kontrolovat nalévání nezletilým... Trochu se to míjí účinkem, když to oznámí ve zprávách, že ty kontroly budou.
    CDR
    CDR --- ---
    tyve, včera ve stereu bylo asi dvacet policajtů. Hledali nezletilé pijáky. To by nebylo ani tak divný, jako to, že polovina z nich měla taktické vesty, kukly a přilby.
    Hrozná chládkovina.
    Trochu mě mrzelo, že vypadám zletile, anžto jsem neměl občanku a v kapse jsme měl nějakou zeleň, to by byla zábava :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GOG23: gogi obcas se ucastnim verejnych zakázek. A nektery zadání jdou proti selskymu rozumu..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GOG23: Třeba se Tibor něco přiučil ne ? viz. [ SYMEON @ LIBEREC - mesto jinak... :o) ]
    GOG23
    GOG23 --- ---
    HNZDD: to je přeci jasný že se tam bude uklízet sníh. Jak by řekla krnda: to by napadlo i debila ne ?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Bylo v Liberci
    Cross Country Open Mistrovství ČR
    https://www.youtube.com/watch?v=O7S0844VDzM
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    hele nevim jako nechci aby někdo nmařknul že se zastávám syneru ale viděl někdo projekt na tu přestavbu nebo zná zadání od města do soutěže?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    AQUALOCO: Jo, to nás taky pobavilo :)

YORICK
    YORICK --- ---
    JENDAVB: trefils, deda byl vazne Mazanek:)))))
    YORICK
    YORICK --- ---
    JENDAVB: ale tady ti to klaplo!:)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Tak ne K2, ale www.t12.cz
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    BEBERA: K2 nebo tak nejak je to v prazsky kdyz jdes dolu tak po pravy strane myslim nad tou bageterii, musis projit do dvora a pak 1.patro sije tam kamoska zimni bundy a spacaky atd.
    RADU
    RADU --- ---
    BEBERA: a nebo Profi Steh Praha. Kolegyně, která vyvíjí a šije outdoorové oblečení už přes 12 let a nyní ho začala i opravovat;-)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Kdyby někomu nevadilo uplakané počasí a chtěl si ještě užít venku :-)
    [ Podzimní iluze / partyparty / 16.10.2015 / Evropa - zeptej se ]
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    už jste slyšeli toho maníka u Brouka Babky drnkat na španělu? Po dlouhý době po mě nikdo nechtěl na chleba;) Super!

a ta cedule na Soukeňáku, kde Syner brečí, že tam prej dělali dlažbu pro pěší a ne pro úklidovou techniku, hned naproti vstupu do Dunaje, cheche!!
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    YORICK: učit mě abych psal jako člověk to je jako diskutovat na novinky.cz ...
    YORICK
    YORICK --- ---
    JENDAVB: nemyslel jsi vpravo?:)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA:
    RSZ:
    Díky, to je dobré vědět - mám rozlepené podlepy u jedné bundy...

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: nemyslel si v pravo ?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: jo, tam to dělají na počkání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam