• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    BEBERA: tak u nás je to taky jen na bílo, ale jsou tam potíže v loupajícím se nátěru na sádroši a stěnách. Původně jsem to maloval sám, ale když se to začalo zase loupat, tak mi ruply nervy a už na to kašlu... Na kolik vás vyšel?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    CERMINEK: Pan Černý - 723932117
    Přišel, podíval se, poslal nabídku, domluvený den dorazil včas, nechali jsme mu klíče, za dva dny jsme se vrátili, vymalováno, vyzvedli jsme klíče a zaplatili. Nechávali jsme malovat jen na bílo, tam asi žádné special skills potřeba nejsou...
    N_I
    N_I --- ---
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    XNONEX: Na tohle je potřeba větších expertů než těch ze žabáka...
    XNONEX
    XNONEX --- ---
    CERMINEK: zkus to v Zabakovi... minimalne na vybileni bytu se tam par expertu urcite najde :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem... wnemáte někdo v pácu spolehlivého a šikovného malíře pokojů?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    6746: Na Šutru asi moc mágujou
    WYMA
    WYMA --- ---
    Protesty proti kácení zabraly. Aleje na Frýdlantsku zvítězily nad silnicemi - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...a-frydlantsku-dxz-/liberec-zpravy.aspx?c=A151102_124801_liberec-zpravy_tm
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: mohlo by to zajímat i stavební úřad.
    RSZ
    RSZ --- ---
    6746: Může to být tím jak málo vody teče v nise i z harcova, hrazny z liberecké přehrady mluvil o "hygienickém limitu" pro odtok.. Ale já bych to fakt poslal s dotazem na povodí, třeba někoho klepnou přes prsty..
    6746
    6746 --- ---
    RSZ: Soutok potoka pod Fugnerkou a Nisy... Jsou to normálně regulérně splašky...
    RSZ
    RSZ --- ---
    6746: Divný, pošli dotaz na povodí labe:)
    6746
    6746 --- ---
    Nebejvala Nisa ještě nedávno čistější? Takhle vypadá kousek za Plauditem...

BEBERA
    BEBERA --- ---
    Pokud by někoho mátlo, že na žlutých kontejnerech je pořád ještě napsáno, že je výhradně na PET láhve a že stejná informace je i na internetových stránkách města, tak do žlutých opravdu od září můžeme dávat veškeré plasty (krom PVC), volala jsem dnes na magistrát.
    FEEX
    FEEX --- ---
    Nabizim brigadu v liberci pro kluka na zitra.pozitri . 120/hod . Mirna fyzicka prace. Posta.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    vrátil jsem se z výletu po čr a mohu s čistým svědomím konstatovat, že silnice jsou dojebané naprosto všude...uzavírky a omezení napříč celou čr (jel jsem na jih Moravy + Beskydy)...v 5. koloně od výjezdu z Lb někde u Kutný Hory jsem začínal pochybovat, že někam vůbec dojedu
    fakt zažitek zas
    ZAPLO05
    ZAPLO05 --- ---
    Ahoj, snad mě s tím nevyhodíte :)Chtěl bych Vás všechny pozvat k nám do skupiny: platformu sportovní seznamky na FB ;-)Pokud hledáte parťáka na sport(Squash,fotbal, běh,...) na nějakou akcii, nebojte se sem napsat. Seznámíte se, stanou se z vás možná kamarádi, nebo se jen tak odreagujete. Zapojte sebe i svoje kamarády ;-)
    https://www.facebook.com/groups/737226366324754/?fref=ts
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: tom of finland má odpověď na všechny otázky

KILGORE
    KILGORE --- ---
    P_T: v klubu se promita jeden svet, a od listopadu budou pravidelne hudebni akce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam