• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Jsem absolvent FUA TUL a legíny jsem na sobě nikdy neměl...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GOG23: nás nech na pokoji.o))))
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: no já nevím, ale klučičí zadky v legínách (architekti na tul) snizujou kvalitu mého života minimálně o 27%
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ERVIN: Aha, takže cikáni, muslimové, migranti, palestinci, komunisti, a teď ještě hipstrfašouni. Kdo další ? Snad ne Jablonečáci ?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GOG23: Vousatý hipstrfašouni nemůžou za vaše posraný životy.
    ANS
    ANS --- ---
    to vypada,ze se ta liberecka kavarna opravdu fasizuje .)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: ses debil :)))))
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    RSZ: klasika tahle si davaj vedet hasici ze nekde hori, takze normalka pozar
    RSZ
    RSZ --- ---
    Proč houkají sirény? Došlo k nejhoršímu? Promluví Bathyáni k občanům z balkónu radnice?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    jo jo hipstr fousatý mudrlanti
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    HNZDD: chobot s vousama hehehe doobry

ERVIN: jo to jsem si tez zazil v praze naky kafe anonymous
    Potreboval jsem se rano kafe po vecirku s ursim a jimmacem, rikam ze chci naky presso a vic vody no a prej ze to nedelaj a zacal mi rikat co si mam dat, jimmac ze chce croasant s marmeladou a to mu rekli ze nemaj ze se to k jejich kave nehodi... Nakonec mi donesli nejaky filtrovany za 70kc
    Desnej diktat
    Zlatej turek v Labáku
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    HNZDD: Já to cenim. A když budu chtít neotřelej cattering, tak rozhodně oslovím a budu doporučovat jedině je (jejich čokoládovej košíček s mořskou solí je brutální mrda), ale na normální stravování je to na můj vkus až příliš hip. Kafe v mrdě, třeba na schůzku s klienty výborný prostředí.

Jinak dneska, aby člověk chodil do hospody na oběd a měl k tomu ještě nastudováno.

V Kinokávě tíhnou k takovýmu tomu kávovýmu snobizmu. "Mlíko a cukr? No fujky fuj. Tak to aspoň před tim ochutnej!" Přitom do píči, co jim je do mýho kafe, když jim zaplatim...
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    CHORBON:
    ERVIN: na rovinu já si tam taky uplne nepošmáknul... ale když jsem to pak ve stereu někomu se studem přiznal,tak jsem dostal málem zprcáno od nějakýho chobota s vousama že tomu nerozumim a ještě pomlouvám lidi který se v liberci něco snažej dělat...tak jsem si dál šoupal nohama pod barem..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    HNZDD: Jo, jasně :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    MORIARTY: mužu to dát na fb? možná se někdo chytne a odtáhne jí za tebe:)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nechce někdo za pětikilo kombinovanou lednici? Je to Zanussi, asi sedm let stará, chladnička plus mrazák, beznámrazový systém, funguje bez problémů. Výška asi 180cm.
    Pokud ji nikdo nevezme, tak ji budu muset odnýst do Žabáka.
    http://horas.savana-hosting.cz/foto/lednice.jpg
    FEEX
    FEEX --- ---
    Ja jsem byl onehda v Liberci na veceri v Park in nebo tak nejak a byl jsem docela spokojenej..
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CHORBON: Jo jo. Taky jsem si nepošmák. Myslím, že to bude spíš ženská záležitost... Prima lehká jídla a super kafe. Za mě pořád asi nejvíc Bez konceptu...

Inuale nebo taky stereo. Maj výborný kafe, po obědě, když se tam ještě zhusta (jako večír) neleje, to umí bejt taky přijemnej podnik...
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    MAGGIE: me tam teda ani nechutnalo
    KIA
    KIA --- ---
    MAGGIE: Já se přiznám ze mne se tam teda moc nelíbilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam