• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    PUNKARO
    PUNKARO --- ---
    jeste se celkem da kovospol
    Nabízíme kvalitní řezání | KOVOSPOL
    http://kovospol.cz
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HAWKEYE:
    RSZ:
    Díky za tipy. Kolegové to nějako obvolali a stejně to bude až po novém roce.
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAWKEYE: tady chtěli vždycky tejden když jsem něco potřeboval, ale pravda že jsem to zkusil 2x a pak už na to kašlal
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: nejpruznejsi mi přijde laser v Raspenave, zkus tam zavolat
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj nevíte někdo prosím o kovovýrobě v LBC a okolí, kde mají laser na pálení plechů a fungují teď mezi svátky?
    CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    JONAS3: Zajímavé je především to, jak to celé vzniklo.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zajímavé
    Podzemí na Liberecku je provrtané štolami. Připomíná je naučná stezka - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-na-liberecku-dhv-/liberec-zpravy.aspx?c=A151221_161746_liberec-zpravy_tm
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: pomeranče to lisuje obstojně a po použití to opláchneš za pět vteřin. Věřím že po výměně nástroje to může obstojně i lisovat ložiska v dílně nebo tak něco..
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Ma to monstrum nejake vyhody? (Krome toho, ze s nim clovek muze desit deti ucinneji nez certem?)
    RSZ
    RSZ --- ---
    nechcete někdo pro tchýni k vánocům tenhle lis na pomeranče? ta horní "poklička" drží trochu blbě na závitu, ale vliv na funkci to nemá. Vyměním za 2 staré matchboxy a koně libovolné velikosti.

DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: Byla to parádní ... záminka jak se pak nakulit v Azylu :)
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    To je mi zas lito v case Vanocnim okradat chude male zabacky o tech poslednich par radosti, ktere jim zbyly.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SHOTEK: Tak u žabáka bejval rozik tak stačí hodit 10kc a máš jich plno
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    Sim, daji se nekde ve meste koupit micky do fotbalku? Dzenkujem
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RSZ: Tak nakonec videomapping neplánovaně viděn, nijak nadprůměrný (ani podprůměrný) nebyl. Každopádně z tohoto článku nějak netuším, zda už tedy jsou, nebo jen možná budou nějací sponzoři. Obávám se, že jde jen o kec na zacpání pusy kritikům. (Sponzor žádný nebude, nicméně začátkem ledna se na toto se již nikdo ptát nebude...a je klid...).
    Liberec dal za laserovou show půl milionu. Je to moc, tvrdí opozice - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...ice-projekce-pq5-/liberec-zpravy.aspx?c=A151218_112416_liberec-zpravy_ddt
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    WYMA: Ha ha, vypracují studie za miliony, pak realizují nějaký kousek tratě za miliardy a ve finále ten vlak nepojede tři hodiny, ale dvě a půl. A to se vyplatí!
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: Super, dík za tip, to mi uniklo!
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dneska večer nezapomeňte na videomapping na radnici! včera jsem koukal na "zkoušku", a díky členitosti radnice to myslím bude parádní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam