• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    LUCKY_MAN: já si na LVT vůbec nepamatuju, myslím že to fungovalo tak že táta hlídal a máma šla na lvt;)

btw amfiteatr u masaryčky pod můstkama (tehdy leninova třída žejo?) before and after

LOKOS
    LOKOS --- ---
    LUCKY_MAN: jako by to vcera bylo....mimochodem LVT rezy si kupuji do dneska
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    LUCKY_MAN: ja jsem pres to chodil
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RSZ: ...ještě z FB bovera clubu...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Jo a ten most přes Masarykovu/Vítěznou v době LVT...kdo z Vás to má...v paměti?

Více zde: https://www.facebook.com/Boveraclub-238727429507791/
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Hele, pamětníci, FB Bovera clubu je taky docela bohatej na fotodokumentaci. Třeba jsem netušil, že v Jablonecký byla benzinka:
    6746
    6746 --- ---
    HNZDD: Jenom Dual-Core
    _TOM
    _TOM --- ---
    RSZ: Vzadu je palác Dunaj a před ním je vidět střecha nižšího domu. Tam byl v patře asi nějaký intr nebo ubytovna pro učně. Ze zastávky jsem jedou pozoroval, jak se jim při nějaké rvačce podařilo za velkého jekotu vysklít okno.

A pod tou stříškou stávala váha, za kačku vypadla člověku kartička (stejného formátu jako jízdenka na vlak), na které byla vyražená jeho hmotnost. Zjistili jsme ale se spolužáky, že když se na váhu šikovně dupne, kartička vypadne i bez koruny.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: až na toho mozarta :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    nepoflakuje se nekomu v šupleti nějaký 4jádro do 775?
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: no to zrovna nevím, to centrum je furt stejný, všechno mi přijde stejně zaplivaný jako tenkrát, ze zastávky tramvaje se skoro štítím odjíždět:))
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: tady vzpominame jak dědci,voe! jo bejval svět jako květ!
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: jo, myslím že v dnešních cenách by to bylo tak 10kč, pak jsme je hned chodili střílet na takovej hnusnej zarostlej plac, v místech kde je dnes vjezd do parkovacího domu od S-Toweru. Na tom placu mě pak taky jednou okradla rómská parta i o ten zbytek peněz na obědy. Tady někde taky stála maringotka s automatama, něž ji přesunuli na její poslední plac na místě dnešního lidlu.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: tak tam jsem taky nějakou kačku nechal ,kua kolik stala zelena škrtací petarda? 3kč?
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: jj to sem myslel
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ty stanky byly vejš za jejich zady byl ten barak a ty topoly ,ty mysliš to tržiště co bylo trochu pod urovni fugnerky asi
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: vole, ale prodával tam vietnamec první pyrotechniku v liberci! co peněz na obědy tam padlo.. a taky vafle tam prodávali, zhruba v místě kde dnes hraje mozart pro cikány;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    LUCKY_MAN: jo, od toho parkoviště (za parkovištěm byl ten velkej barák se dvorem, co tam bylo? nějakej městskej podnik tuším) jezdil můj bus
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    LUCKY_MAN: a ty stánky u kterých to smrdělo chcankama a hnijící zeleninou
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RSZ: ...a hliněné parkoviště autobusů vlevo od fotografa...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam