• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    dnes jsem se rozhodnul ( sebral odvahu) a vyjel tramvaji do jbc. Jako spravny občan jsem si sel do trafiky koupit jízdenku se slovy: dvakrat jízdenku do jablonce. Pani trafikantka mi odpovida : trvate na tom? ja se zacal smat a rikam ze jo ze by to mel kazdej liberecak aspon jednou videt. Ona: ja vas varovala, takze dvakrat opici hory.... malem sem se roztrhnul smichy :-)
    KOJB
    KOJB --- ---
    6746
    6746 --- ---
    SAON: Nejsi.
    SAON
    SAON --- ---
    RSZ: Já vim, taky jsem asi jedinej, komu se líbí kulturák ;)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Mno teoreticky asi jo ale podle všeho je na to nějaka klička jinak nevim jak by tohle prošlo u toho baraku co je na papiraku tady https://mapy.cz/s/pUhj
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ubytovna parking nepotřebuje
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: nevím jak to funguje u rekonstrukcí, možná že to pro stavební povolení není potřeba, ale u nového baráku si bez parkoviště na úřadu ani neškrtneš
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: takže se budou prodavat byty bez parkovaciho mista :) ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    SAON: to seš asi jedinej, jinak všichni nájemci/majitelé vždy řešili, co si s tou debilní vnitřní dispozicí, kde asi 35% zabírají chodby, počít:) navíc je ten barák bez parkoviště (ten parking vzadu je jen pro čsob), to je v dnešní době v centru taky velkej hendikep
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    SAON: byla tam taky knihova
    SAON
    SAON --- ---
    Ok, dík. No snad to nedopadne jako většina "rekonstrukcí", ten barák mě baví už od mala...
    RSZ
    RSZ --- ---
    SAON: prvotně okresní výbor KSČ, potom státní jazyková škola, potom tul (primární vzdělávání - pedak). Teď to celkem levně koupil takovej zvláštní chlapík, že prej byty a kancly.
    TABBY
    TABBY --- ---
    SAON: To jsou byvali komunisti. Nedavno se to tu probiralo...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SAON: to ex budova TUL víc asi bude vědět RZS proč to opustily
    SAON
    SAON --- ---
    Netušíte, kdo je architektem týhle budovy na 1.Máji a k čemu prvotně sloužila? Data, fakta? Koukal jsem, že tam začali něco předělávat, tak snad ji moc nezkurvěj, jak bejvá zvykem...
    https://www.google.cz/...%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D174.42789%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=cs
    TABBY
    TABBY --- ---
    HNZDD: Jak?
    1KA
    1KA --- ---
    HNZDD: hele jedou už roky, takže mají asi silnou základnu :-)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    pátek :))

funguje ještě obuvník Mareš, nebo už mají definitivně zavřeno?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    WYMA: ženský mají přechodové rituály? Opakování čehokoliv co souvisí s jejich přechodem zavání průserem, to se máme na co těšit
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: "The dark side I sense in you. Heidegger you read must."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam