iráčtí křesťani, vrazi dětí a znásilňovači panen, doazjista i kozomrdi.
Brzy v Liberci...
CDR --- --- 17:54:19 25.1.2016
Léňa Chobotnička Chobotova NEUVERITELNE!!! To je výsměch!!Jak můžou,naše maminky samozivitelky,důchodci,bezdomovci...všichni žebrají o každou korunu od státu!! Dostanou hovno a temhle černým vrahounum dají byty a všechny vymoženosti!!!Kde to jsme a jak daleko to ještě necháme zajít!! Sobotka a celá vláda náš český národ prodala!!!!Je to k bliti
CDR --- --- 17:52:23 25.1.2016
Michaela Jakešová tak nejenom ze tu mame dementy ruzne barevne,tak jeste tuhle odrudu??To neee!!
CDR --- --- 17:52:02 25.1.2016
Hana Gažiová-Špačková Ano jen pro cizince a naše děti který jsou hodně nemocné a potřebují nejvíc pomoc tak si to vše zdravotní záplat ale cizinec má vše zadarmo pak to viroste a podřízené někomu krk ale mi jsme jenom českém státu vše pro nás
CDR --- --- 17:49:34 25.1.2016
1 odpověď
Ondřej Laža
Ondřej Laža Fakt skvělý oni budou mít jenom bílí budou jako idioti na ně zase makat
CDR --- --- 17:49:19 25.1.2016
Vendy Dvořáková Nechci je tady!!! Co víc diskutovat?? Nestačí jak dopadá Německo?? Já nechci jít po ulici a být znásilněná!!! Náš stát nás potápí jako prase!!! Ať si je vezmou k sobě na hrad!!! Kurva!!!!
CDR --- --- 17:49:05 25.1.2016
Vendy Dvořáková To se sice jedna o,, normální,, rodiny ale podívejte se jak se tady žije... Sbíráme jak kreténi víčka na postižený děti protože vláda nemá dostatek financí se o ně postarat a teď budou cpát peníze do tohohle???!!!! Jestli vám to přijde normální tak mě teda ne a nebudu tohle nijak podporovat ani tolerovat!!!
CDR --- --- 17:48:48 25.1.2016
Michaella-ela Kanca Jo to je super .dostanou mestske byty, prispevky. Aspoň vim,na koho platím.jen se modlím,abych nepřišla o bydleni, PAC bych musela pod most.bohužel nejsem cerna