• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    POTRAT: To možná taky, snad mají na magistrátu pro ně speciální kolonku, kde hledají lidi k hovnocucům nebo do prodejny XXXXL spodního prádla!
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    DOCENT: sory, ja sem cetl jen nadpis, tak jsem myslel, ze se budou zamestnavat jablonecaci...
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    POTRAT: Je. Asistenti budou mít práci, postižení budou mít práci, peníze zůstanou v kraji (dokonce 136 mega připluje odjinud) - kde je problém?
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    To je libereckej kraj tak bohatej, ze nevi co s prachama? A proc si musel vybrat zrovna jablonec, pro ukojeni svejch mesiasskejch komplexu?

Liberecký kraj chce podporovat zaměstnávání zdravotně postižených – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...5028-liberecky-kraj-chce-podporovat-zamestnavani-zdravotne-postizenych.html

To Kadlecova nevi, ze smrdi? A ze je uz v polsku?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ARILIN: Ať je to jaký chce, pro harcováky nutnost :) Tak kdo mi ji půjčí?
    KOJB
    KOJB --- ---
    ARILIN: nebo si s ní aspoň zatopí ;)
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    YORICK: Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
    YORICK
    YORICK --- ---
    ARILIN: počkej. za sto let ho budou oslavovat kritici jako prvního z new wave éry.
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    ERVIN: Tak to určitě nebude. Bavila jsem se o knize s majitelkou nakladatelství Bor, která vydává knihy regionálním autorům. Prý chtěl autor Záhady vydat knihu u nich, ale bez díky ho odmítli - prý je to úplný paskvil, který bude kupovat jen pár studentů z Harcova. Hrubky, příšerná stylistika... no stačí se mi podívat na facebook ke knize. Tak, jak se tam autor vyjadřuje k fanouškům, se v knize vyjadřuje i vypravěč. Rádoby vtipný studentský slang... Takže jsem knihu u Fryče otevřela, prolítla a zavřela...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Kulturní spam:
    Za týden v Hadovi kráska a zvíře. Punk rap a emo rap. Techno liveset. A dubstep. Zadara.
    [ Duck The Mainstream: Johnny Násilník // Šiiije // / koncertconcert / 24.2.2016 / CR - Liberecky kraj - Had Klub, Liberec, Harcov ]
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    GOG23: Kolem pátý to teprv zvedali jeřábem a byla silnice úplně zavřená směrem do Vratislavic. Ještě že jsem jel v protisměru.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: jj, to u parovodu je kabina střechou k foťáku:)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: to je vono ?

RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: to víš že sem levou rukou honil auto v břečce a držel kafe, pravou jen tak tak strefoval kvalty a zkoušel zapnout foťák, ale nedal sem to
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: a fotky nebudou ?
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    nevali se nekomu ve sklepe stary sjezdovky? Potrebuju 3ks na upravu detskyho kocaru.
    RSZ
    RSZ --- ---
    super průjezd městem, pro spěchajícího na mrtvici. A tady https://www.google.com/...2%B004'08.8%22E/@50.7473238,15.0685708,19z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0 popelář kterej to hodil přes boudu, jen tak tak že nežuchnul dolů na trať, hezký.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ARILIN: Něco mi říká, že to bude dost podobné Mládí v hajzlu... Což v době, kdy jsem to čet, nebylo špatný...
    SONIC
    SONIC --- ---
    LUCKY_MAN: no ja to radsi platim..neci aby po peti letech prisel nakej ze zakona legalni vymahac ze dluzim 250 K :)
    P_T
    P_T --- ---
    LUCKY_MAN: chudak Koller za chvili nebude mit kde hrat...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LUCKY_MAN: kdyz si pockas tak za par muzes jit na ne treba do O2 areny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam