• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    EDASX: ve Vraťáku a ještě dostaneš pochvalu za nákup lepší jak ve škole od účy ;-) Navíc mívaj před zavíračkou dobré slevy a paní občas nabalí i něco navíc.
    EDASX
    EDASX --- ---
    cus, kde je best reznik? u zabaka jsem nepochodil,uz měli vyprodano...
    KOJB
    KOJB --- ---
    NYCK: není nad vlídné slovo a rčení náš zákazník, náš pán... ;)
    NYCK
    NYCK --- ---
    KOJB: byl jsem se tam zeptat osobně jestli už to nemají s tím, že jestli ne, tak to nechám udělat jinde. Paní šla za dveře, jen jsem slyšel: "tak ať si to nechá udělat jinde", to mi i potvrdila, takže jdu po víc než měsíci jinam.. jo, po tomhle přístupu se mi stýskalo.
    KOJB
    KOJB --- ---
    NYCK: tak já na to fakt nespěchal, ale maj říct třeba něco jako: bude to trvat, nebo: na tohle serem, aby apoň člověk věděl na čem je...
    NYCK
    NYCK --- ---
    KOJB: Hm, na první pohled si člověk řekne sympaťáci a ve finále mají stejný přístup jako znuděný hlídač někde na parkovišti...
    KOJB
    KOJB --- ---
    NYCK: tam sem si nechal dělat nášivky, taky v malý sérce a taky sem čekal dlouho a taky mi přišlo že na to serou a myslim, že fakt srali... :)
    NYCK
    NYCK --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenosti s firmou P-Print? Dal jsem k nim zhruba pred mesicem zakazku na nejake samolepky, celkem jsem tam uz byl 3x, posilal mail, ale porad nic nemaji a vzdycky kdyz prijdu, tak jen reknou, ze az to bude se ozvou. Jestli je to tim, ze mam malou zakazku, jen nechapu proc mi na rovinu nereknou, ze na to nemaji cas... uz to asi odpiskam.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    VEETUHS: jasně, že mě to hned napadlo, ale přibrzdil jsem kvůli případnýmu výchovnýmu efektu dcéry ;)
    JONAS3: jj, LB
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AQUALOCO: Ale to jsi byl v Liberci, ne v Jablonci, že?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    AQUALOCO: jako kde má skříňku a jestli ty věci ještě bude potřebovat?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: to mě docela překvapuje, v poslední době mám spíš pocit, že jsou lidi vcelku ohleduplní. Naposled v bazénu se ptal snad každej chlapíka (důchodce) co vylez z páry a mátožně tam polehával a sípal..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ani tramvaj! Střílet to tam katapultem, nic jiného si ta sebranka nezaslouží.
    Nechtěl jsem to ani psát, ale už se tu jednou řešilo nastupování do MHD v Liberci (nenechat vystoupit a cpát se dovnitř).
    V neděli mě děti ukecaly, že pojedeme do města tramvají (velká, velká chyba). Při cestě zpět tramvají 11 neskutečný zážitek. Na Fügnerce stála vozíčkářka tak, že po zastavení měla prostřední dveře přímo před sebou. Poté, co se dveře otevřely, se začala ta zvěř hrnout dovnitř tak, že ji málem vyklopila. Až tam byli všichni, tak je musela požádala, jestli by jí nemohli udělat místo, aby se tam dostala.
    KOJB
    KOJB --- ---
    JENDAVB: nechal bych jenom tramvaj... ta je dostačující pro kontakt s japoncem
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: já si furt říkám má cenu stavět něco do jablonce Kdo tam proboha jezdí ? max par lidí aby tam zvedly IQ ? podle mě zbytečná investice ...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    A semafor ve Vraťáku na křižovatce k nádraží začne dělat dobré fronty. Předpokládám, že odbočit ve směru od Jablonce k nádraží bude dobrá utopie.
    Stavba silnice z Liberce do Jablonce začala. Lidem v okolí sebere vodu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-do-jablonce-f5m-/liberec-zpravy.aspx?c=A160302_163207_liberec-zpravy_ddt
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kdyby n?kdo sh?n?l nen?ro?nou holku, tak u Vokna jsou dv?.

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JENDAVB: já bych naopak řekla, že ojebávka na výbornou vzhledem k závěru: „Pokud komise odvod označí jako nevymožitelný, pak je hrazený z evropských peněz. Pokud by jej označila jako vymožitelný, pak ještě není uzavřené, z jakých národních zdrojů by byly tyto prostředky hrazené,“ uzavírá Špryňarová. Jinými slovy, zmařené dotace zaplatí buď Unie, nebo stát.

Namazali si kapsy, zaplatěj to za ně ostatní a nejspíš se nikomu nic nedokáže.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JENDAVB:
    VRCHNÍ PRCHNI JAK SI ŽIJE PRASE V ŽITĚ
    https://www.youtube.com/watch?v=Ap2I4WLRqwc
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: mno vzhledem k tomu že jim na to přišly tak asi nic moc ojebavka ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: každopádně imstav umí dobře ojebat, respekt, já takový peníze vydělat neumím..

Známý liberecký podnikatel stavěl z dotací. Evropa přijde o miliony - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-firmy-instav-dvq-/liberec-zpravy.aspx?c=A150922_083130_liberec-zpravy_tm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam