• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    EWUSHA: včera sem tamtudy jel a nikde nikdo, těžko to budou hlídat 2 roky, navíc můžeš říct, že jedeš od rodičů z Harcova do Rynovic nebo k řezníkovi pro buřty Drdovy..:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: tohle moc nechápu, je jasný že doprava bude napíču, tak dopravu na normální silnici, která by mohla posloužit jako objízdná trasa necháme pouze pro místní, a tím situaci uděláme víc napíču?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JENDAVB: Aháááá. Dík. Tam sem se ještě o práci neucházela, tak nevim :-D
    DOCENT: viz. článek. Objížďky bude hlídat policie. Místní komunikace z Rýnovic přes Lukášov budou sloužit pouze místním a průjezd bude kontrolovat policie, aby nedošlo k přetěžování úzkých silniček.
    Kdo to tam tudy zkusí, nechť dá sím vědět, jestli se dá s chlupatejma knedlíkama domluvit.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: http://www.nightclubwest.cz/ jinak je to cesta ze přes harcov dozadu vokolo Vendelína ...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    DOCENT: U Westu? Cotokdeto? To asi není v Opičích horách, bo jo? :-)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ACHERON: ty sem slyšela ve Zvířeticích, a tak bych doporučila Klub Na Rampě v Opičích horách. Ten by mohl být akorátní. Jinak by se mohli vlízt do Bunkru v Libu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ACHERON: Taky se ještě hrávalo v Pakáži, než to tam dědkové zatrhli, ale to by snad taky šlo. I když Pakáž moc nedupe do propagace...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    DOCENT: Kultura tu umřela s Igorkem? Nemyslím si. A nebo jsem asi nějak přehlédl ironii. ...?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    DOCENT: Super, díky moc za vyčerpávající odpověď :)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ACHERON: jak to tu Igorek zabalil tak kultura umřela, to je jasný. Tipy na kluby:
    Jestli jsou to normálové, tak Bedna nebo Atelier. Jestli se kámoší s náckama, tak RC pub. Jestli čekají lidi tak Bunkr, pokud nečekají tak Experimentální studio. Ale jestli maj rádi pivo, nebo se chtějí nechat překvapit, nebo jsou trochu punkáči ... tak jedině AZYL
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    EWUSHA: U Westu je taky zátaras nebo co?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ACHERON: Koncerty se dělaj v Kavárně Atelier, v Kině Varšava, v Experimentálním Studiu v Lidovejch sadech a šušká se, že Vokno se zas otvírá, ale tam je to ultra malý...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ACHERON: prej Žabák...
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    zdravím, kámoš by rád přijel s Pohřební kapelou do Liberce a zeptal se mě na tip, jako náplava čerstvá sem se tady ale ještě nestihl rozkoukat... nedal by mi někdo tip na nějakej místní klub s ne úplně mini podiem?

Pohřební Kapela - Úvod | Bandzone.cz
    http://bandzone.cz/pohrebnikapela
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nemáte někdo prosím na půjčení externí zvukovku (5.1) s TOSLINKem? Jen na otestování jiného zařízení, mám zvukovku jen s S/PDIF..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Auto je buržoazní neekologický dopravní prostředek. Kupte kola nebo kecky a můžete jezdit nebo běhat. Nejen že uděláte něco pro svá těla, ale pošetříte i přírodu a snížíte i uhlíkovou stopu a hned bude o něco chladněji!
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MUFLONEK: mě šlo o spojení autem. nehledě na to, že kolegyně bydlí pod harcovskejma kolejema. takže až pojedu pro ní, nebude mi to trvat 10min, ale min půlhod. chjo.
    pro lidi, co makaj v harcově a tamtom okolí to bude na kokot :-(
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ANS: super zpráva - naštěstí bydlím u Jablonexu.o)
    ANS
    ANS --- ---
    MUFLONEK: autobusy jezdej uplne v pohode, ani zpozdeni skoro neni. nasranej bych byl bydlet treba nekde na kunraticky
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    EWUSHA: tak autobusy snad ještě jezdí... sice oklikou, ale jedou. K tramvaji je to ze Mšena daleko.o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam