• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    VEETUHS: Černou, jdeš snad na pohřeb? Já beru hnědou...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: za kolik, 88 vočí? černou košili bych měl
    RSZ
    RSZ --- ---
    nádhera

NYCK
    NYCK --- ---
    tak natuzzi uz je fuc
    NYCK
    NYCK --- ---
    nechtel by nekdo rohovou sedacku za odvoz?

ACHERON
    ACHERON --- ---
    díky všem za tipy na koncertní místo, uvidíme se na koncertě!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    První postřeh z uzavírky do Jablonce. Dnes se porouchal semafor u kostela, svítila na něm stále červená. Kolony na jednu stranu k Dlouhomostecké, na druhou k poště... A to bylo poledne, co tohle udělá ve špičce bude teprve ta správná zábava.
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    ARILIN: april !
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    Soud znovu potvrdil vinu Lukáše Nečesaného, uložil mu 13 let vězení - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...kase-necesaneho-fmo-/hradec-zpravy.aspx?c=A160401_100143_hradec-zpravy_the
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOJB: "Když je vidět Ještěd, bude pršet. Když není vidět Ještěd, prší."
    TABBY
    TABBY --- ---
    PROSBA!

Až pojedete na nákup, koukněte se, prosím, zda na parkovišti u supermarketu není tmavěmodrý Seat Alhambra s tímto polepem. Kamarádce ho dneska v noci někdo ukradnul, tak by ho mohl mít na nějakém veřejném místě ještě odložený...
    (Auto je 12 let staré a má jenom dvě přední sedačky.)

1KA
    1KA --- ---
    BEBERA: díky
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    1KA: Krtek naproti Plaze. Je tam velká "tělocvična", kde se cvičí, tancuje nebo zpívá, malá hernička s hračkami, místnost na výtvarné činnosti dětí, velká trampolína a ještě jedna místnost se stoly na svačiny/obědy. Vzhledem k velikosti se děcka vyběhají a všelijak zabaví i bez programu, pro nezabavené mají program, viz. http://krtecek.centrumgenerace.cz/clanky/178/materske-centrum/
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MUFLONEK: jestli je to ta skupina, co sem slyšela, tak hrajou "folk hozenej do balkánského dechna". Na to by byla imho Rampa dobrá. Woko se nezaplní natolik, aby se to vyplatilo. Beztak ale záleží na nich. Každopádně hudba to byla dobrá. Řekla bych až dost veselá oproti názvu skupiny :-D
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    DOCENT: Jo je to tam strašný.o)))) Jsme tam onehdá skončili s přítelem a mně ani nechtěli nalít, že tam nemám co dělat. Charlotta v Jablonci mě alespoň nechá na baru.o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    EWUSHA: čeče to si spíš myslím, že to je WOKO...
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    tak k těm konzertům něco na duben
    Chystané akce
    http://www.azyl-pivnibar.cz/akce
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    EWUSHA: Tak když někoho už teda čapne hlídka (což se jen tak nestane), prostě jede do Westu a ještě stejně nemá na pokutu - sotva na tu liliputku za polovic
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    LUCKY_MAN: Já popleta, zapoměl jsem smajlíka :-D Snad jasný že je to jen plivanec na toho uplakánka co "držel libereckou kulturu" pořádáním kinderpárty zatímco se tu koná tolik koncertů a akcí, že se to nedá stíhat
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    EWUSHA: nevšiml jsem si, to by tam měli super klídek zřejmě:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam