• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: Člověče trumfnu, ale nechce se mi na to ani v jednom případě vzpomínat...
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: já pouze sbírám vtipné historky, pokud sis zrovna do lejna nelehla v parku, tak myslím že mě netrumfneš:
    [ RSZ @ RC modely - rádiem řízené modely letadel, vrtulníků, aut, lodí, koček atd... ]
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: Kdo je prosímtě vedoucím odboru psích hoven ve veřejných prostorech?
    RSZ
    RSZ --- ---
    DOCENT: stav vody v přehradě, počasí, tramvaje - naše sdružení dobrovolníků má samostatný referát na vsechno:)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Ten pocit ze poradek v mistnich tramvajovych spojich je soustavne monitorovan dobrovolnickou hlidkou, ten je k nezaplacni ...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: Taky jsem dostal stejnou informaci (od dispečera).
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3:
    EDASX: Dle odpovedi z k-reportu od uzivatele, ktery je podle vseho vyse postavenym zamestnancem DPMLJ je sunuti mrtvoly upraveno internim predpisem, ktery zakazuje prepravu cestujicich v sunutem vozidle (tedy v mrtvole) nikoliv v sunoucim. Takze jestli 5 byla prazdna, pak sunouoci 11 obsazena cestujicimi je OK.
    _TOM
    _TOM --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    o vikendu jsme v nise viděli 3kusy vydry říční.. es kommt der tág, kdy budeme v nise nechávat cachtat děti (cikáňata u orlí s v nise cachtala už když jsem v 80s chodil do první třídy)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    no máme se dneska na co těšit

EDASX
    EDASX --- ---
    JONAS3: budme rádi, ze v dnešní době ještě někdo něco riskuje
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: řikám furt stačí dobytčák z nádraží tranvaj je pro ně luxus !
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: Taky bych řekl. A myslím, že to určitě říká i nějaký předpis (minimálně interní). Ovšem plná Fügnerka naštvaných jablonečáků asi velí jinak.
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: To sou docela strelci... ono teda, ze se mrtvola odtahne/odtlaci jinou funkcni soupravou nekam, kde se da odstavit neni clekem neobvykle, ale IMHO by to melo probihat s prazdnyma vozama bez cestujicich s v doprovodu auta s majakama....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Asi budu muset dávat auto do servisu častěji. Jedu v 11, která má 2 vozy a tlačíme asi porouchanou 5. Řidič z 5 mává vestou a signalizuje do 11 řidičce, jak má jet... :-) Teď ještě abychom to u lékárny zabrzdili!
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: jojo, na normalni plaze nejsou dotacni programy, ale na picoviny jo, tak budeme delat picoviny
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: jestli todle opravdu dokonaji, tak to bude jeden z nejvetsich majstrstyku:]]
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Muž se oběsil na zábradlí před úřadem práce. Policie prověřuje souvislost - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-obesil-muz-f5a-/liberec-zpravy.aspx?c=A160504_110246_liberec-zpravy_jape
    RSZ
    RSZ --- ---
    ve dnech jako dneska to bude prdel, velký rozmoklý pískoviště s vajglama, prochcaný od psů:)

Děláte z lidí hlupáky, kritizuje opozice záměr zasypat náměstí pískem - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...eckou-radnici-d8b-/liberec-zpravy.aspx?c=A160503_082833_liberec-zpravy_tm
    XNONEX
    XNONEX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam