• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    ERVIN: neboj nejsi sam koho budej v 7 rano.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Prosimvás v tom libereckym PPL pracujou smaý dementi nebo jo?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RSZ:

RSZ
    RSZ --- ---
    Jako samozvaný referent pro vodní plochy tu mám recenzi venkovního koupání v širším okolí:

1) máchadlo: po loňským debaklu konečně dopuštěno, rybniční málo průhledná voda, ale hlavně kvůli tunám pylu z borovic, bez smradu, bez pěny, koupání super

2) berzdorfer see: loni jsem vynechal, letos zklamání, voda cajk (ve dvou metrech pořád dohlídnete na nohy) ale podklad bahno, řasy, a ostrej štěrk. Tam kde se dalo koupat z kamenů jsou už kameny bohužel porostlý řasou, a klouže to jak kráva. Pozor, LIDÍ JAKO SRAČEK, ale nehorázně..

Ale okolo to začíná být už fér, jako cíl cyklovýletu určitě paráda. Sice u pláže pořád chybí trochu stín z nějakýho stromu, ale už to není tak syrový jako při napuštění.

RSZ
    RSZ --- ---
    přesně v době kdy ministr Herman vystoupil na sjezdu landsmanschaftu se za henleinovou vilou na husovce objevila duha. Náhoda? nemyslím si..

Herman vystoupil na sudetoněmeckém sjezdu. Milí krajané, pozdravil hosty - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...sudetsti-nemci-herman-dpx-/zahranicni.aspx?c=A160515_112525_zahranicni_ert
    BLAHOVEJ
    BLAHOVEJ --- ---
    Ahoj, nevěděl by prosím někdo, kde za rozumný peníze půjčit v LBC stěhovací auto s hydraulickým čelem (máme těžký piáno)? Buď s řidičem, nebo něco, co by se dalo řídit s "B"čkem? Díky.
    HONXX
    HONXX --- ---
    s novou formankou mám odlišnou zkušenost. jídlo lehce dražší, ale vše bylo ok a chutný (líčka, panenka). je pravda, že se mi víc líbil starý potemnělý lokál. až tam přijdu zabahněnej z jizerek, tak si budu připadat trochu nepatřičně.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    NONA: ještěže mi tam tenkrát při odpolední kocovině udělali dobrou masovou topinku! jinak mi přijde, že ten kuchař to jídlo vystříhne z kuchařky a snaží se ho probudit k životu jakymsi pokoutnym způsobem..
    NONA
    NONA --- ---
    MAGGIE: do tý nóbl flusny už v životě nevlezu , na stůl mi přinesli ještě zmzlí žebra že od nich trnuli zuby , jindy total hnus řeckej salát alá czeko , naposledy spálený suchý maso - jsou fakt mimo ....
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    BEBERA: ted byla polední jídla kolem 130 Kč, čekala jsem neco mnohem lepšího, navíc kdyz si hraji na restauraci s opravdu krátkým menu = zatim jsem měla zkušenost, ze člověk nevolil nikdy špatně, ale z toho mne dokonale vyvedli
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MRDAC_BEDEN: Naposled loni na podzim,kdyz jeste bylo teplo. Poledni jidla byla do stovky,pokud si dobre pamatuju a kvalita vcelku ok,takovy normal...
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    GRYFY: aha, super, dik :)
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    ANDULKASAFAROVA: No minimálně to tu bylo v květnovém programu Azylu, ale počítám že se akce bude opakovat, tak to sem příště nahodim dřív
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BEBERA: nevím kdy jsi tam byla naposledy nebo co jsou pro tebe normální ceny. Ale nová Formanka je o dost dražší než původní. Takový problém s kvalitou jako Maggie jsem neměl, ale na jídlo bych tam už nešel, protože cena neodpovídá mým očekáváním co za to dostanu. Spíš mi přijde, že to je prostě natažený a doufají, že se tam půjdou najíst lidi ze ZOO. My tam chodíme schůzovat, protože se vevnitř nekouří a je tam úplně prázdno, takže klid na diskuzi.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: Napiš ZOO mail. Taky jim angažovaně napíšu, ať s tím něco udělají :) Mimochodem v Botanické už mají nějakou dobu skříňky pro návštěvníky, a to pan ředitel taky původně tvrdil, že je není kam dát :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Bláha je Kendikův mladší brácha, rozešli se v 91 kvůli majonéze v chlebíčkách (Kendik dával žluklou). Od té doby jsou na nože. Znáte příběh puma vs. adidas ne?!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    BEBERA: prostředí stále hezké, obsluha rychlá a v pohodě, ale tím to končí
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: Aha, to je teda pech, byla to naše nejoblíbenější zahrádka v Liberci - s velkým oploceným výběhem pro děti a normálním jídlem za normální ceny :(((
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    GRYFY: škoda, že to tady nebylo drif :/
    ANS
    ANS --- ---
    ja celou dobu myslel, ze Kendik napsal report o svoji navsteve Delty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam