• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: konirna je nove otevrena ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    EWUSHA: konirna se tvari vcelku otevrene
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    WYMA: ve Cvikově jsme byli. porce jsou "in" malé a drahé, ale výborné. mají to tam opravdu krásně opravené, příjemné posezení. Každopádně doporučuju udělat rezervaci. Sedli jsme si na poslední chvíli. Za náma už byla fronta bez šance.
    ANDULKASAFAROVA: na Vysoké jsme se dobře nacpali :-)

A Konírna ve Vraťáku je stále zavřená? Tam jsme chodívali rádi.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CERMINEK: ja jsem si zvykl na nekuracke restaurace a davam jim prednost
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ANDULKASAFAROVA: ja to daval spis jako priklad jak blizko uz je daleko, jinak co se jidla v Chrastave tyka, tak par let nazpatek jsem byl Hotel Farma Vysoka nad chrastavou a jehneci stehynko bylo ozvlaste vypecene ;)
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    RSZ: počkej, ale na tý Perónce fakt dobře vařej :))))
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CRS1138: Doporučuji Domov. Na takovéhle akce jsme si to tam oblíbili a nemají problém s tím, že tam kouřím dýmku/doutník...
    YORICK
    YORICK --- ---
    RSZ: tak na co cekas? vytahni Iveco a mazej!
    YORICK
    YORICK --- ---
    ANDULKASAFAROVA: o vikendech. a jako jo, jde to. tudle jsem si tam daval videnskou rostenou za ferovejch 150.
    RSZ
    RSZ --- ---
    chrastava, to je město zasvěcený haute cuisine. Kdo se chce opravdu skvěle najíst, a zjistit jakým směrem se světová kuchyně ubírá, musí vyrazit do chrastavy.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    já vždycky myslel, že nejlepší v Chrastavě je Vysoká, ale nikdy jsem tam nejedl
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    YORICK: ani nevím, že tam varej... :)
    YORICK
    YORICK --- ---
    ANDULKASAFAROVA: plus plavacek, ale jinak je to bida.
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    CRS1138: no, je fakt, že v Chrastavě je nejlepší k jídlu akorát Kebab nebo jídlo Na Peronce
    YORICK
    YORICK --- ---
    WYMA: kolegynka rikala, ze Cvikov je pecka!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RSZ: diky, tam uz jsme s tatou pred par lety byli a jako dobry. Ja jsem ho chtel puvodne vzit nekam mimo lbc, ale ze zdravotnich duvodu nechce nikam mimo lbc (i Chrastava je pro nej prilis daleko)
    WYMA
    WYMA --- ---
    JESTEDMAN: plaudit není špatnej, ale není to moc komorní prostředí. le bistro má prej ted nějak do 25. zavřeno, prej nemocnej frantík odjel do fr se kurýrovat, nebo tak něco.
    ještě je dobrá jitrava a pivovar cvikov.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    WYMA: no mě zas moc nenadchly v mlejnu, myslím že domov se drží na špici. a plaudit už není plaudit, ten se odstěhoval k voknu, místo něj je chicago, který se přesunulo z perštýna, kde je teď Le Bistro a to je můj tip, ikdyž zatím neprobádanej :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    CRS1138: bílej mlejn, domov, zoo, porta. preferoval bych mlejn.
    desperado imho na oslavvu 70tin nesmysl. v parku neumí vařit.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: A vedle v PARK restaurantu taky dobrý...
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    RSZ: já tam nikdy nebyla, tak nevim...
    RSZ
    RSZ --- ---
    CRS1138: beru vždycky všechny sem http://www.zoo1320.cz/ hlavně kvůli krásnýmu místu a parádnímu výhledu (teda hlavně neliberečáky), jídlo normálka, ceny slušný.
    ANDULKASAFAROVA: vždycky když chce někdo udělat dojem, tak zamluví místo v Domově, já sem z toho u vytržení teda nikdy nebyl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam