• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: přístavek se zvýší o patro, ale zase zaříznou "jídelnu" vpravo, zastavěná plocha se zmenší
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: náký předimenzovaný, architekti zapomněli, že nejsou u rektorátu, ale někde jinde.
    RSZ
    RSZ --- ---
    studie rekonstrukce nové budovy TUL, ex policajti v třebízkého. Mozaika s pionýry bohužel zařve, škoda že nemám místo v koupelně:)

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Blesková akce má první úlovky.

Rozebrané předměty: 1, 2, 6
    Zbývají tedy: 3, 4, 5, 7, 8
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Blesková akce "bleší trh" - vše ZDARMA
    Ahoj, nedávno jsem se tu úspěšně zbavil postele a nyní mám další várku zbytečností na rozdání. Byt už je vyklizen, stěhování proběhlo a toto jsou zbytky, které se mi nechce vyhazovat, protože můžou někomu přinést velký užitek.

Všechny následující předměty nabízím ZDARMA, za odvoz. Ideálně dnes mezi 13 - 17 hod. Lokalita je Hálkova ulice (u univerzity). Případně se lze domluvit i na jiném čase a i lokalitě - můžu to chvíli vozit v autě.

(kliknout pro zvětšení)

1. MONITOR: Asi 19" monitor, HDMI kabel. Sloužil mi roky jako sekundární monitor k mému 11" ntb. Dosud funguje, jen občas problikne/zhasne (asi špatná kabeláž). Takže na stejný účel jistě může fungovat i nadále.
    2. BEZDRÁTOVÁ MYŠ: Je to originál nerozbaleno, značka HP. Je to menší myš, tedy ideální k ntb. Sám nemám rád bezdrátové myši, ale pokud jinému nevadí, tak je to ideální příslušenství.
    3. EXTERNÍ NUMPAD: Nebo též CalcPad. Přes USB připojitená kalkulačko-klávesnice. Asi vhodné pro nějaké účetní nebo obchoďáky. Píše se tam že to má i nějaké featury pro Excel a kdovíco. Z mého pohledu zbytečnost, ale vyrábí se to, tak to asi někdo používá :). Originál zabaleno.
    4. POUZDRO NA NTB: Velikost 14" cca. Originál elegantní pouzdro. Pozor ale - je kožené, takže nic pro vege lidi ;). Pro ostatní ale jistě velmi pěkná věc.
    5. BACKGAMMON: Klasická orientální stolní hra - ideální do čajoven nebo pro stolně-herní nadšence. Nikdy nepoužita, takže vlastně nová :).
    6. ROUTER: Dárek od O2. Wifi router pro domácí použití s komplet výbavou (tedy kabely, návod k použití, krabice :)) připraveno na přímé použití.
    7. WIFI SADA: Ještě z Prahy jsem si dovezl hardware na realizaci vzdáleného wifi spojení. Takže v tomto setu nabízím venkovní wifi anténu k přidělání na zeď a další router (zřejmě kvalitnější než ten výše). Nikdy jsem to wifi pak nerealizoval, takže nic z toho není použito a tedy "nové".
    8. DVD SADA: Aneb "k čemu DVD, když si to můžu stáhnout". Pro nadšence, konzolisty a jiné maníky s DVD mechanikou nabízím naší knihovničku DVD. Rád bych jí předal takhle v celku, ale nenutím :). Je tam komplet sada Monty Python (edice Respekt), pak filmíky jako Baraka, Hero, Klan létajících dýk, Zatoichi, Muž který spadl na zem,... Velká část jsou takový ty DVD z trafiky za 70kč, ale to nesnižuje kvalitu těch filmů. Výběr je to vesměs od mé manželky, ta to kupovala. Obecně ne blbé filmy, typicky 70% a výš hodnocení na ČSFD. Jo a je tam celá sada seriálu Randall a Hopkirk (kdo to pamatuje :)).
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GOG23: ja si rikal ze to bude spatnej titulek..
    GOG23
    GOG23 --- ---
    OMIKK: ale kdepak, to bude něco z opičích hor
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OMIKK: nedal si to i ten jouda z veze co cekal na toho draka ?
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    MALY_BOBIK: asi neco z kosmu)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    energeticky negativni koraby?...cisteni cakry,DNA a koberec treba vycistit neumej?)..omfg
    Spasitelky z Liberce naladily andělský kanál, fandy mají až v Anglii - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...eni-andelu-sekty-kulty-mesiasi-dvt-/domaci.aspx?c=A160613_101651_domaci_zt
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OMIKK: asi poradny matro no :)
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    V pohraničí vznikne Orlí hnízdo. Na hřišti v Hrádku se v něm vyřádí děti - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...izdo-v-hradku-f6v-/liberec-zpravy.aspx?c=A160623_124630_liberec-zpravy_tm
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HAROLD: jsem to myslela jen jako srandu, no.o)))) Tak je to jasné.o))))
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Ale konečně chápu, proč je tam zrovna rozhraní Mistrovského a Tovaryšského vrchu. :))
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    MUFLONEK: No, v podstatě. :D Patro nad nim.
    RSZ
    RSZ --- ---
    HAROLD: to jste nemuseli pátrat.. stačilo se tady zeptat žejo..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Kde se v Liberci daji prosim koupit kvalitni panske kozene brasny/aktovky? Dik
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MUFLONEK: tam se to pak presunulo :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HAROLD: u Žabáka?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    HAROLD: zednarske loze stalo vedle najivniho divadla jak je tam ta dira. vcelku hezkej barak to byl
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Jsem se teď v rámci jednoho výzkumu zabýval tím, kde se v Liberci před válkou scházela zednářská lóže, zda lze budovu identifikovat a zda ještě stojí etc.

A našel jsem to. Scházeli se... no... vy tomu asi nebudete věřit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam