• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Zítra před konzertem legendárních Los Fastidios proběhne ještě benefiční dražba obrazů "Obraz pro Obraz" jejíž výtěžek bude věnován oranizaci Obraz - Obránci zvířat
    Los Fastidios - "Antifa Hooligans" Mad Butcher Records
    https://www.youtube.com/watch?v=iQ4jtmHaFHA

GRYFY
    GRYFY --- ---
    5.8.-3.9. -> Liberec -> Pivní bar Azyl, Prázdninové pivní víkendy
    Každý víkend budou na čepu piva z jiného minipivovárku. Více info na http://www.azyl-pivnibar.cz/
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    THURINGWETHIL: tak hlavně že to nejelo do jablonce, ne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    tenhle euronisa ticket je teda fakt paráda, jedeme se známýma (5 dospělých nějaké děti) do Oybinu vlakem, a celé to vyjde na 320,- kč - to normálně stojí jedna dospělá jízdenka zittau-oybin
    EURO-NISA-TICKET | VISIT LIBEREC
    http://www.visitliberec.eu/doprava/euro-nisa-ticket/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAGGIE: to tam je každej den několikrát. Neruďák je jedno z mála míst, kde jsou aktivovat tři vábničky najednou. A neboj, nejsou všichni tak vymazaní, docela se tam i povídá mezi sebou :)
    KOJB
    KOJB --- ---
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RSZ: Ne. (nejspíš tím zkazím vtip, ale ta tramvaj jela z Horního Hanychova na Rybníček).
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYMEON: můžu se zeptat? jede to do horního hanychova?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAGGIE: Já to viděl taky, staří, mladí, bílí, černí... Taky mi to chvíli nedocházelo, ale když jsem tam viděl 2 kolegy z práce, kteří na tom jedou, tak mi to došlo.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Včera před půl šestou jdu přes Nerudovo náměstí. Lavičky plné lidí. Pak mi dojde, že je něco divně - bylo tam úplně ticho. Všichni v ruce mobily. Pak tudy procházím asi o hodinu a půl později a na náměstí ještě víc lidí, hloučky už stály i v přilehlých ulicích - všichni jak sochy, jen v ruce mobily. Vivat pokemon manii :))
    KOJB
    KOJB --- ---
    SYMEON: maj ten novej informační panel vypiplanej ..
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Nebudete mít náhodou někdo cestu větším autem z Liberce do Prahy?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    dneska a zejtra večírek doražte
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Zdar, detska postel v Liberci za 800,- leze se tam po malem zebriku a pod ni je prostor na hrani, bunk, stolek atd. Distak posta

ERVIN
    ERVIN --- ---
    Díky za reakce a odpovědi, už je to pořešené.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ERVIN: Zkusím se po něm podívat... Myslím, že by někde měl být...
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    KOJB: nebo ho vybav plastenkou a holinama a nech ho probíhat kalužema na papiráku sam zatim muzes sedet v nekterým z podniků
    KOJB
    KOJB --- ---
    XNONEX: No na Žabáka jsem úplňe zapoměl... To je vždy správná volba ... děkuju
    XNONEX
    XNONEX --- ---
    KOJB: Rozhodně Žabák! Prolejzací mříž u vchodu zabaví na hodiny, hrací místnost tam je taky, ve žlábku pod pisoárama si může pouštět lodičky... navíc pokud má rád Rákosníčka, tak ho jistě pobaví mlha, která by se dala krájet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam