• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Teď na náměstí vedle "pláže" vysypali náklaďák sněhu. A hned ta hromada vypadá jak stracciatella...
    YORICK
    YORICK --- ---
    CDR: tak bacha, vypadá to, že je sámoška kámoška se samotným Jahriderem aka Dirty G!
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    no za nás se říkalo "zlatej trojúhelník" - Barrandoff - Staráč - Pakáž jestli to je teda ta diskotéka, kterou myslím
    CDR
    CDR --- ---
    SHOTEK: :) neser voe... S "pampí" jsem dvakráte chodil, ale teď je z ní bláznivá křesťanka .)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    SHOTEK: jakože Masarykova třída ....a Huť? Taky to slyším poprvý.
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    PampEliška Pampí Hmmm... bydlime v Liberci na Starym meste... rika se tady tomu snob strasse a presto mame primo naproti vile vypr*anou diskoteku ( diskanty fakt nenavidim a z ty hudby bych se sla zastrelit).. nicmene tahle piskotarna je streda, patek a sobota,, pak pr...Zobrazit více

Zaujala me snob strasse, fakt tomu tak nekdo rika? Jsem myslela, ze takovy pojmy jsou vyhrazeny akorat pro oblast ko!em zabaka.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Hledám pro 2 offnyx rozumné kámoše pronájem,nejlépe 2+1 (či prostě 2 neprůchozí pokoje), komplet do 10.000kč/měs., ihned či během září. Čím víc v centru,tím lépe. Nevíte někdo o něčem?
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    OMIKK: eeh..tohle..
    Dangers of Unexploded WWII Munitions in North and Baltic Seas - SPIEGEL ONLINE
    http://www.spiegel.de/international/germany/bild-893113-482610.html
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    RSZ: aby to nejhezci koupani nepokazila dobre uskaldnena chemicka munice z WW2))
    https://portal.helcom.fi/...3-1%20German%20input%20to%20the%20Chapter%20on%20Warfare%20materials.pdf
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    KOJB: samozřejmě se vyplácí v pivu
    CDR: no asi to ještě nevzdala ale sama to asi neutáhne :-), dneska tam prej bude někdo novej na zkoušku
    CDR
    CDR --- ---
    GRYFY: aneta už zdrhla? to je určitě proto, že ji moťák furt osahával :D
    KOJB
    KOJB --- ---
    GRYFY: Kilo na hodinu? ;)

GRYFY
    GRYFY --- ---
    Neschání někdo práci? Pivní bar Azyl Liberce přijme obsluhu na dlouhodobou brigádu. 7 dní práce a 7 dní volno. kdyžtak zpráva
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    dnes začínají - akorát to počasí jim fakt tentokrát nevychází, to je škoda

http://www.muzeumlb.cz/images/flasinetar_2016.jpg
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: víkend zatím není rozhodnutej, takže píšu si, EWUSHA+1
    ;)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: jela bych hned, ale ve stavu 2 v 1 už to nedám...
    ZICHY: V nějaké prodejní skupině z Jablonecka jsem včera zahlédla nabídku na dvoukolák za kolo, ale kde to bylo, nevím:(
    ANS
    ANS --- ---
    me se styska po enebene :(
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: týjo! dobrá nabídka. škoda, že už máme jiný plán.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    WYMA: ZICHY: JONAS3: Dík, tak to jsem v Radnici koukám o nic nepřišla :)

ZICHY: V Radničním sklípku jsme včera taky byli poprvé, docela se mi tam líbilo, jídlo jsme tedy neochutnali, šli jsme raději někam ven. Jen jsem nepochopila ty visící kabely, bylo to jak v autobazaru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam