• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    WYMA
    WYMA --- ---
    CHORBON: dam vedet.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    WYMA: no dlouho jsem to nehral ale sel bych, kdy je dalsi termin?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    HNZDD: vo co de alkodedku? ;-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WYMA: mas poradnej kazetak sebou ? a rovnej ksilt + retez kolem krku ?
    WYMA
    WYMA --- ---
    Ve Zborovský je slušný, a pořád volný, hřiště na basket. Kdyby někdo, tak dneska v 6.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Prej jako gurmánský hájlevl - info od našeho firemního hipstera, který se věnuje hodnocení restaurací a hotelů
    WYMA
    WYMA --- ---
    MALY_BOBIK: to není řecká restaurace, ale má to nějakej francouz.
    Česky | Restaurace Le Bistro Liberec
    http://le-bistro.cz/cesky/
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MALY_BOBIK: Žabák?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Nevite jak se jmenuje ta recka restaurace co je misto Chicaga na perstyne ?
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    už jsem starej a vypitej, hodte mi nekdo do počty jaký id tu má Choráč, nebo mi napiš sam vole:)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    KRYSPIN: spíš to někam zase přesunou, aby se tam dalo líp dojet plechovkou
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Nějaké doporučení, kde by nám vyměnili kvalitně těsnící gumu kolem čelního skla u dodávky?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ATAN: ve čtvrtek to ještě fungovalo
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    ATAN: nj. Byla frenčíza v ulici 5.května. Hmm... Asi se jim to nevyplatí. Špatná zpráva :-(
    ATAN
    ATAN --- ---
    V Liberci uz neni Czechcomputer? Pro osobni odber to nabizi nejbliz Jablonec. :/
    IAOGA
    IAOGA --- ---
    MAGGIE: Já myslela, že to byla bouračka:)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JONAS3: To bude ta německá firemní kultura, na to my tady nejsme zvyklí...To je samé kapučínko, časopisy, příjezdy na minutu přesně s Jančurou a když sem pak přijde pořádná západní firma, jsme z toho vyplesklí... Každopádně dík za tip, vyzkoušíme, syn by si mohl do slovníku doplnit slovíčka, která mu po prvním týdnu ve škole ještě chybí...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: nevlezl si omylem do karosy OTISu, která vozí Poláky na šichtu do škodovky? :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pro cestování z Prahy rozhodně doporučuji nové spojení, Flixbus. Velká legrace. Teď jsme na Černém Mostě, v Liberci jsme měli být v 1:20!!!
    Na hlavák do Prahy přijel autobus už s hodinou sekery, řidiči Češi, samé ty vole, kurva... Pak se na Florenci jeden vypadnul, jeli jsme tankovat z Florence do Písnice, mezi nějaké plechové garáže, tam se ten řidič vyměnil za jiné 2 debily, kteří ukončili tankování slovy tak jedeme do prdele, jasně, jedeme do píči...
    No, stal jsem tam s 3 typama, Francouz, Španěl a ještě někdo... Dost to nechápali... Německou dochvilnost a když jsem jim překládal tak se bavili :-(
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRYSPIN: moc to nefunguje, pracně jsem vrtal prachovej kanál přesně na konec vývrtu, ale asi musím vývrt trochu prohloubit;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    IAOGA: áááále, prej TROCHU TO BOUCHNE - ještě že jsem si držela uši
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam