• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: jo ty kunde neměls mi včera volat? si to pojedeš vrátit sám! pěkně s hipsterkým baristou do promítací kabiny:)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: si na zahradě hraješ na řezníka?
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: mixér nemám. v kolik?
    RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte někdo starý mixér? potřebuju zas mixovat dusičnan draselný apod. a nechci si dělat doma zle:)
    ANS
    ANS --- ---
    scvak squad uz to ladi nebojte .)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ANS: nojo asi se někde drbla stará kanalda a pak SE to zasypalo.. pořidte si chemický WC nebo přestante být cimprlich, hovno sem hovno tam.. ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: na:

ANS
    ANS --- ---
    HNZDD: to se asi uplne nepovedlo, protoze prace v samankove ma udajne souvislost se sklepem plnym sracek u nas v baraku na 5 kvetnu :P
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    AQUALOCO: tak jsou lidi co maj dar od pána boha ;)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    HNZDD: vždyť je to pár let zpátky co tam nic nedělali a asi to stejně zkurvili! ;)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ANS: aspon nic nezkurvěj...
    ANS
    ANS --- ---
    ja se vubec divim, ze ta samankova je uz v tak pokrocilim stavu. ja tam vidim kazdej den skoro nulovy pracovni nasazeni .)
    6746
    6746 --- ---
    RSZ: A co ta Orli? A co ta Oblacna? A co ten most na Chrastavsky?
    Aneb "Liberec - mesto jinak" v praxi...
    RSZ
    RSZ --- ---
    co ta zavřená Šamánkova? Dělají to od června, a podle magistrátního webu to mělo být na 10týdnů.. Už mě serou ty zácpy u muzea.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    NMA:
    CDR: byl jsem na nás hrdej Takovouhle kulišárnu v tolik hodin ráno po tolika pivech !
    NMA
    NMA --- ---
    CDR: to musela být vážně hodně rafinovaná léčka, Jenda se špatně schovává :)
    GAZY
    GAZY --- ---
    Něvěděl by někdo v lbc freestyle bmx naprodej ?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Přišel podzim, takže se to chlastání zase bere taky trochu vážně. To se mi líbí.
    CDR
    CDR --- ---
    že prej musíme v šest ráno navštívit legendu liberce
    příště tam půjdu s molotovovým koktejlem

moje dnešní brutální fyzická a psychická kocovina je korunovaná tím, že nás, mě a Jenda VB, nepustili v šest ráno Žabáka, že prý jsme opilí :D
    Rafinovanou léčkou jsme se nakonec dovnitř vetřeli (vešli jsme schováni za hloučkem dalších lidí).
    Plný stůl lidí toužících lemtat pivo a otáčet do sebe panáky nebyl stejně obsloužen.
    Pod záminkou, že nedostaneme žádné pití, dokud neodejde náhodně přilepivší se cikán, který přišel s námi.
    Ani nezpochybnitelný šarm Silvie Fiflíková nám nepomohl, dvě harpyje střežící pípu, výhružně, jak sochy Sandonorico, byly neoblomné.

VALY23
    VALY23 --- ---
    Zvu vás na sobotu na přespolák a canicross do Vesce. Na zahřátí bude kromě běhu koncert The Scoffers, griotka, grog a svařák.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam