• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Omlouvám se za spam, ale kdyby náhodou tu měl někdo zájem nebo věděl o někom, kdo shání byt:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: 3+1 v centru Liberce / Liberec / 7500 CZK ]
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ANS: jsem slyšela (věřit tomu ?), že mají studenti ubytovaní v postižených kolejích slevu 9 Káčé na den za tuto pohromu - bude na pivo ;)
    EDASX
    EDASX --- ---
    ANS: pyzmo!!!
    ANS
    ANS --- ---
    Na kolejích v Liberci se nesmí kvůli legionelle sprchovat 1600 studentů – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...-kolejich-v-liberci-se-nesmi-kvuli-legionelle-sprchovat-1600-studentu.html
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ACHERON: to je fakt a ještě jestli je vegan, to je taky důležitý
    RSZ
    RSZ --- ---
    jsou to ekohřebíky z kukuřičnýho škrobu, za pět let se rozpustí..
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Peoč? Hřebíky do živýho stromu? Proč ty křivý vokna? Proč na obecnim stromu? Proč bych to měl podepisovat, když tam je vlastně všechno špatně?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    TABBY: Ta cesta je příjezdová k jejich chatě (předpokládám) nebo vede někam dál, nebo alespoň pokračuje nějakou pěšinou, po které se běžně chodí?
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Postel/válenda za odvoz...nebo půjde na sběrný dvůr:

Délka 195cm, šířka 83cm ...pokud si dobře pamatuju.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    TABBY: at napise, jak je to k tomu stromu pridelany, jestli bez hrebiku a poskozeni kury, tak to podporim, jinak je to prasarna :)
    WTG
    WTG --- ---
    JENDAVB: holt at neakej nimrod rekne ze to je posed a vyreseno ,)
    RSZ
    RSZ --- ---
    prosímvás kde koupím bambusové špejle (průměr a délka stejná jako "normální" špejle). Orion dole v plaze zklamal.
    Dík
    YORICK
    YORICK --- ---
    JENDAVB: jojo, je to tak... jen jsem tím chtěl říct, že když pak ten třebas dub porcuješ, tak jim kvůli tomu nemůžeš taky přijít na jméno.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    YORICK: tak nimrodi na to bohužel maj podle zakona pravo :/ stejně jak na vstup do tvojeho lesa ...
    YORICK
    YORICK --- ---
    EWUSHA: tvl, když se dá kolaudovat vilu stavěnou bez stavebního povolení, tak mi ňákej domeček na stromě nedělá vrásky na čele.
    JENDAVB: třeba nimrodi se tě taky neptaj, jestli si na tvým stromu mohou postavit posed. A že do toho naperou 25cm hřebíky, který ti pak polechtaj pásovou pilu, je moc nezajímá.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    TABBY: takže jako natloukl hřebiky do obecního stromu ? to je podle mě ještě na pokuticku ...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Na jednu stranu "za dobrotu na žebrotu" na druhou stranu nechápu ten paradox, že lidé s cizím majetkem (v tomto případě obecním) nakládají jak se jim zlíbí. Kdyby si někdo postavil něco u nich na parcele, tak by se jim to taky jistě nelíbilo. Nicméně domeček moc pěkný a škoda, že to není na jejich stromě.
    TABBY
    TABBY --- ---
    YORICK: Tak to mne zajima. Napadaji mne ruzne duvody...
    YORICK
    YORICK --- ---
    TABBY: napsal jsem Milerovi, proc to musi byt odstraneno. Dam vedet, kdyz mi odpovi....
    TABBY
    TABBY --- ---
    Znama (z Liberce) shani podporu pro zachovani domecku na strome, treba by to nekoho z vas oslovilo....

Manžel postavil dětem domeček ve stromě (bohužel na obecním stromě) a město Český Dub ho nyní nutí domeček odstranit (čili zbourat)...nabízíme pronájem či odkup stromu/pozemku, leč není moc vůle...petice by mohla podpořit naši snahu....za podpisy děkujeme! Alžběta, Petr, Jára, Míra, Víťa

Petice - http://www.petice24.com/zachovani_domecku_na_strome

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam