• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    co teprve oblacna! ja osobne dekuji provadeci firme za moznost si cca 4x denne protahnout telo skokem pres prekazky
    ANS
    ANS --- ---
    6746: asfaltu tam podle me jeste chybi jedna vrstva, ruzny prvky z toho zatim moc vylejzaj. ;)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: Most v Londynsky by se mel otevrit pristi tyden a Tibor dnes psal na Facebook:
    Tibor Batthyány
    Chtěl bych poděkovat Liberečanům za trpělivost a pochopení, rovněž také za minimum kibiců, jak by to udělali rychleji. V článku je uvedeno, že Horákovka bude otevřena od 16. prosince. Pokud se nám počasí nějak zásadně nezvrtne, mohli bychom ji otevřít ještě o nějakých 10 dní dříve, byť bez vodorovka a světelné signalizace. Ale to říkám bez záruky. Rumjancevova hotova, Šamánkova ke konci příštího týdne. Ještě jednou díky za Vaši trpělivost.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Jako dojít na Sociálku s malým dítětem v autosedačce je fakt vtipné. Ještě, že jsem s sebou měla chlapa, protože tak daleko bych autosedačku nechtěla v ruce vláčet...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    6746: jen aby si lidé z vodovodu a kanalizaci během dalšího měsíce nevzpomneli, ze tam vlastně chtěli předělat nejake trubky, co pod ni vedou ;)
    6746
    6746 --- ---
    RSZ: Asfalt už je tam tejden. Příští týden nakreslej čáry a v půlce ledna slavnostně otevřou. Pokud teda nezapomenou třeba na nějakou značku, to by se muselo znova zavřit tak do června...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Bohužel toto štěstí nepotkalo zatím Horákovku. Včera na RTM+ byla zpráva, že rekonstrukce se nestíhá a termín se posunuje na 16.12. No, nedávno jsem to viděl a připadá mi to hodně optimistické.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dneska jsem viděl na Šamánkově u obchodky ASFALT!

EDASX
    EDASX --- ---
    kdyby si tam postavil nekdo nějakou jinou picovinu, tak by se brojilo za zbourani :-)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Liberecké novinky - Domácí - První volnočasový EKOPark Liberec se bude bourat!
    http://www.libereckenovinky.cz/zpravy/regiony/prvni-volnocasovy-ekopark-liberec-se-bude-bourat/
    RSZ
    RSZ --- ---
    MALY_BOBIK: pardon, už je pryč
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RSZ: nejsem teda moc prsatej a ani blondyna
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RSZ: se otocim pokud jeste je
    RSZ
    RSZ --- ---
    za odnos vysavač electrolux jetmaxx zjm6830 + kompletní příslušenství + plný sáček:)
    ..momentálně nefunguje, ale musí to být nějaká blbost, vysávám, vypnu, odnesu, a když ho za dva dny zkusím zapnout, nefunguje, imho jen zlomený kabel - do studentskýho bytu nebo do garáže to má smysl opravit. Pokud bude zájemce prsatá blondýna, jsem ochotnej věnovat půlhodinu opravě a zjistit proč nejde.

ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Nejdebilnější akustiku široko daleko maj jednoznačně Liďáky. Kulturák má naopak akustiku výbornou, bohužel na reprodukovanou a zesílenou hudbu. Ta je bohužel na klasiku nevhodná.
    RSZ
    RSZ --- ---
    dnes česká filharmonie v kulturáku, v sále s nejdebilnější akustikou široko daleko, welcum
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdravím, nebudete mít někdo cestu do Ikey prosím? Jedna malá drobnost. Kdyžtak pošta, díky!
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Nádhera! Už se těším, až se tam sekne kamion a ani sypač tam nebude moci projet.
    Výměna svodidel mezi Turnovem a Libercem ztíží v zimě práci sypačům - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...ereckem-kraji-pq0-/liberec-zpravy.aspx?c=A161103_132415_liberec-zpravy_tm
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: kup kofolu, ne? :-D
    RSZ
    RSZ --- ---
    dostal jsem placatku tuzemáku, předám na husovce teď a následující hodinu. Později předávám prvnímu žebrákovi v pražský:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam