• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    CHORBON: nesmrdeli ty chcanky spis z pulitru?)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Volno tam bylo asi u 3 stolů, ale smrděli tam chcanky asi z nejakýho místního vejpitky
    kazdopadně po konradu 12 za 19,- ten smrad nejak zmizel tak jsme si dali jeste další 2.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Kolem třetí odpoledne jsem tuhle měl problém najít místo. Na přisedání k vožungrům mám ještě malej social-skill.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MORIARTY: brzo ráno tam bývá ještě větší
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    CHORBON: Na tý stěně září největší superměsíc ve střední Evropě.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHORBON: koukam na vecer je tam vic lidi jak rano :) teda asi tak o dva ale je
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CHORBON: Odvážné, to je snad první fotka ze Žabáka, kterou vidím... Měl jsem za to, že se tam nesmí fotit a pořizovat lze jen kresby.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Jedna aktualka

SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    RSZ: Pokazdy je mesic velkej kdyz je nizko... opticky si ho srovnas treba se stromem
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    EDASX: v prosinci bude dál o necelejch 2000 km.. takže bude "super" o trošku míň:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    EDASX: tady ne, protože bude zataženo, teď byla na 2 dny úplně jasná obloha
    EDASX
    EDASX --- ---
    no ja jen ze za měsíc to bude úplně stejně hustej úplněk
    RSZ
    RSZ --- ---
    EDASX: no počkej, takže když je nad obzorem velké jasnej měsíc, tak si mám prostě říct "zasrana iluze" místo "cive hustej úplněk"? Ok
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: ty jelito, je větší o 10pct a poznat to fakt není. když je nad obzorem, je stejnej jako v nadhlavniku o par hodin později.

see https://en.m.wikipedia.org/wiki/Moon_illusion

vs

supermoon v priloze

tak můžeš kluka něco naučit, cim pak bude trollit kamose ve skole

WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: pod lampou největší tma.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jo, a nejvíc mě sere, když přijedu pozdě a už tam není místo a musím až na Ruprechtickou...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Bylo načase, nedávno jsem tam udělal díru do trubky od chladiče.
    Stejně mě baví ale ten status quo, který tam panuje. Většina z těch několika stovek (1-2-3?) aut denně, co tam parkují, projedou zákazem přímo krajskému ředitelství PČR pod nosem, a nikdo to neřeší.
    By mě zajímalo, kolik je tam aut zaměstnanců PČR, kteří tam oficiálně mohou jezdit.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    WYMA: díky za info. Vzhledem k rozsahu aktuálních prací si ale říkám, že to možná bude větší akce... uvidíme.
    WYMA
    WYMA --- ---
    STAROJDA: ten tankodrom tam rovnají už poněkolikátý. chvíli se tam pak dá jezdit...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Netušíte někdo, co se aktuálně děje s plochou "u policajtů" pod knihovnou. Doposud tam bylo pololegální parkoviště s tankodromem pro odvážné a nyní to tam srovnávají se zemí (rozuměj zahlazují díry a zvětšují plochu na úkol plevele). Napadají mě varianty, že se z toho stane placené parkoviště a nebo něco zcela jiného. Nečekám, že když se do toho vráží peníze, že by to zůstalo v onom pololegálním stavu jako dříve. Škoda :)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: tarapacu jsem dolil včera :D dvě láhve
    ještě jsem v práci, za 14 minut končím a podívám se na ten váš superměsíc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam