• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    GECKO: Tak se to udělá jako u Malostranskýho náměstí, ne? Splítka a průjezd tou vietnamskou večerkou na rohu. A eště budeme slavný.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Tak, ona spousta tech T3 je ve skutecnosti Vario nebo VarioLF s celama v designu T3 (v LBS znacena jako T3-PLF, T3-SLF - nizkopodlazni uprostred - T3-PV a asi jeste nejak - vypada jako bezna T3)Takze to jsou novy tramvaje stav vozu lze dohledat treba zde http://seznam-autobusu.cz/dopravce/dp-liberec a je videt, ze ty novostavby (oficialne to jsou rekonstrukce) uz se pocetne vyrovnavaji puvodnim T3SU a T3SUCS. Jinak existuji i konstrukcne zcela nove tramvaje na rozchod 1000 mm, treba pro Blavu http://skoda.cz/cs/produkty/tramvaje/forcity/tramvaj-29-t/
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    GECKO: přes ručku neasi
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: a jak to je s uzkorozchod tramvajema? jsou nějaký? nebo budeme dalších sto let jezdit v t3kách?
    WYMA
    WYMA --- ---
    ANS: aha, tak na loket nevím už vůbec.
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: Teorie pravi, ze nove trate lze budovat pouze s normalnim rochodem (1435mm). Proto se mj rekonstrukce jednotlivych useku delaji tak, ze jsou pripravene na prerozchodovani pouhym posunutim jedne kolejnice (pravda, treba v useku za Silem ve Vrataku by to bylo slozitejsi, lec proveditelne). V zasade je to tak, ze prodlouzeni by bylo spojene s prerozchodovanim celeho zbytku trate na normalni rozchod. Zda to tak ale bude, nebo se udela nejaka klicka a dostavi se to na 1000mm vi cert, IMHO je prerozchodovani ekonomicky i technicky nesmyslny krok. Jinak me by spis zajimala visualizace oblouku z Dolniho namesti Kamennou ulici do Lipanske pred konecnou na autobusaku... nejak mi prijde, ze si tramvaj bude muset najet pres vetsinu namesti a stejne bude mit problem to do Lipansky vytocit...
    ANS
    ANS --- ---
    WYMA: loket, moc squashe :/
    SONIC
    SONIC --- ---
    WYMA:
    ANS: hlasim se do klubu..u me se jedna o loket zapesti a kolena :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    ANS: bych taky rád věděl :) co řešíš za kloub?
    ANS
    ANS --- ---
    to je jasny, tak ten druhej nejlepsi .)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ANS: Ž
    ANS
    ANS --- ---
    dobri lide, doporucte mi prosim ortopeda v liberci. diky
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    JONAS3: Nejspíš s přestupem v Rychnově.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SYMEON: Zaujal mě především standardní rozchod. Nabízí se otázka, jak se tam dostane z Liberce.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    SYMEON: Si totiž (mimo jiné) nemůžu pomoct, bo mi to hrozně připomíná něco jako je tohle:
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Tý jo, vizualizaci z opičích hor skoro už dosahují kvalit těch libereckých (blahé paměti molo na přehradě)
    WYMA
    WYMA --- ---
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    Měl by někdo zájem o prémiové granule Brit Care Puppy (jehně a rýže)? Mám načatou kilovku, štěněti ale nesedly. Daruju :)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    ty inverzní dny byly nahoře very cool...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam