• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    UNKLE
    UNKLE --- ---
    UNKLE
    UNKLE --- ---
    JONAS3: Trendy v díře v patek
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: A co teprve tento konópek
    Policie navrhla obžalovat Nečesaného z korupce, šéf nemocnice vinu odmítá - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...e-obzalovat-pat-/liberec-zpravy.aspx?c=A170221_082619_liberec-zpravy_jape

Jak to dopadlo se synáčkem, už sedí na trvalo nebo fičí nějaké 10. kolo odvolání k vyšším instancím,
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LUCKY_MAN: prubni to u panozky tam na ne myslim delaji
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Sháním použité (z jedné strany potištěné) kapa desky. Je to nejlevnější reklamní nosič, potisknutelný a často (např. na výstavách) je to pro jednorázové použití. Pro mě je to super materiál na výrobu kulis a bohužel můj pražský zdroj vyschl. Neděláte někdo v reklamce, že bych Vás tohoto "odpadu" zbavil? Přijedu si "kamkoliv".

ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    RSZ: jojo, už je to fuč...
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANDULKASAFAROVA: a co přesně to je? hnusná olezlá dřevotříska?
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    JENDAVB: díky!
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Cus, hele, asi mám v hajzlu pračku, zn. Siemens, nevíte o někom, kdo by se na to za rozumnej peníz podíval? Díky!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MALY_BOBIK: Přesně!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ERVIN: pardon :) celou dobu jsem zil v tom ze ma mjolk prsty i ve varsave :) hold architekt jako architekt :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MALY_BOBIK: Tak si nejdřiv zjisti fakta, než začneš sršet ostrovtipem. Jediný, co maj společnýho, že se mohli potkat ve škole, ale ZKV ani kino Varšava nemá s Mjölkem absolutně nic společnýho.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ERVIN: to zdruzeni je z casti mjolk ne ?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ERVIN: Však on tě tam nikdo nenutí chodit.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MALY_BOBIK: Varšava ale nemá s Mjölkem nic společnýho.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WYMA: no tam ani neznaji rozdil mezi velkym a malym pivem. O povolani instalater treba podle me ani nesyseli
    WYMA
    WYMA --- ---
    MALY_BOBIK: Těžko soudit. Faktem ovšem je, že kavárna byla vedená na profi úrovni, a zbytek prostoru vypadá pořád stejně... Koneckonců ve vokně taky ještě úplně nepochopili, že když si sedneš ke stolu, tak by sis asi rád něco objednal.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Tak hlavně že je z toho herec zaskočen, to sem si oddech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam