• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    KOJB
    KOJB --- ---
    já bych věděl o jednom logu, který by přijala široká veřejnost s nadšením a radostí

EDASX
    EDASX --- ---
    jako shift-6 Liberec?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já bych to zařadil někam mezi Ostrava!!! a Br|no Br|nein Br|nie
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    mě to přijde polovičaté, chybí mi tam ˅, pak by to teprv přesně stylizovalo pozici kde se Liberec nachází
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ:
    Sebeprezentace je stejně důležitá i když jdeš do divaldla a nejdeš tam v teplákách, tak je vhodné, aby 5. největší město mělo nějakou jednostnou grafickou identitu, notabene, když ji doteď nemělo a to starý logo byla diletantsky odvedená práce a znovu zdůrazňuju identitu jako takovou nevytváří jenom logo. Ta se netýká jen formluářů, ale úplně celýho vizuálního stylu - plakáty města, tiskoviny, informační systém... Je to ekonomický (na jednotlivý akce města už to nebude takovej ranec díky manuálu nebo nebudou vznikat hrůzy z pera nekvalifikovanejch úřednic) a vytváří to nějakej konzistetní rámec prezentace města nejen občnům, ale i turistům návštěvám atd. Chleba levnější nebude, školky taky nepřibudou.

Ale pokud bychom měli bejt jen vyloženě praktičktí a účelní tak můžeme chodit jenom v Windshieldkách a v rejoicech, žeo.

Ten kdo se chce na základě novýho loga odstěhovat ať to klidně udělá. Je to podobnej argument jako, tady uědlali o 30 centimetrů užší chodník - půjdu se zabít.

No a tvůj poslední styk s městem nemá ale vůbec žádnou souvislost s grafikou.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: "Konečně má město kompletní grafickou identitu a hlavně grafický manuál."

jestli má nebo nemá město grafickou identitu a grafický manuál je myslím téměř každému úplně u prdele:)
    ..ani si nepamatuju že bych to starý logo někde potkával, jediná tiskovina co mě z magistrátu zajímá je sem tam nějaký formulář. Ano, to starý logo je ould jak svině, ale město je ta poslední instituce, které budu vyčítat že má grafiku za zenitem a nemá "grafickou identitu" .. k čemu? Jakože když bude mít město de-mode grafiku, tak nezíská dotace? nebudou fungovat školky? nepřijedou turisti? nebo pozor - nějaký s grafikou nespokojený občan - se odstěhuje?

btw můj poslední styk s městem bylo optimistický hledání "pes" a "psa" na webu magistrátu, našel jsem hovno. Přesně 0 výsledků.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Mně se to líbí. Je to vtipný. Jedinou výtku mám k tomu symbolu, kdyby víc korespondoval s řežem, nemusely by tam bejt problémy s viditelností v menších rozměrech. Ale o logo nejde. Konečně má město kompletní grafickou identitu a hlavně grafický manuál.
    PUNKARO
    PUNKARO --- ---
    ^Liberec
    Hmm to asi někdo navrhoval dlouho !
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Zajímalo by mě, co na to říká tady místní osazenstvo. Mě to přijde jako dobrej self-trolling.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    10. června 2017 Ještědská odysea
    NYCK
    NYCK --- ---
    RSZ: z tveho pohledu to je jako kdybys to fotil z dronu :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    dnešní extrém u přehrady

ATAN
    ATAN --- ---
    A nejvetsiho prodejce PVC vseho druhu U zabaka nikdo nedoporuci. Ccc...
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Díky, kluci, podívám se :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ANDULKASAFAROVA: Spoltex ve Vratislavicích
    https://mapy.cz/s/1rwBV
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANDULKASAFAROVA: co stavobazar
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Ahoj, nevíte někdo, kde nejlevnejc koupit zátěžový PVC do kuchyně? Na Breno sem koukala, ev., nemáte někdo někdo nějakou slevu? Jinak, sorry, ale šetřím každou korunu :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Žena na to koukala a prej se naučila několik nových sprostých slov
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: doporučuji si prostudovat tenhle kanál pro tento případ https://www.youtube.com/channel/UCHnK83dqyPvFo6GX0rCwn8A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam