• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ACHERON: a co tam je za typ brzdy (klidně nahoď foto)? Většinou (u V-braků i cantileverů) bývá na každé čelisti stavěcí šroubek, který reguluje předpětí pružiny… Takže začít s oběma šroubky na stejno (a to spíše volněji) a po půlotáčkách utahovat na straně „línější“ čelisti.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ahoj, koupil jsem synovi kolo (PUKY) a zaboha se mi nedaří vycentrovat přední brzdu, nemáte s tím někdo zkušenosti nebo nevíte o někom, kdo by mi to klidně za úplatu nastavil?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VIDEO: Opilá žena se vloupala do radnice, z okna letěl monitor i křeslo - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...eslo-z-okna-fvk-/liberec-zpravy.aspx?c=A170515_091009_liberec-zpravy_jape
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JONAS3: Díky. Nakonec zkusím myčku v OC Forum, mají tam prostor a čas během víkendu, kdy to potřebuji řešit :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CERMINEK: Úplně osobně nemám, ale firemní auta dává kolega, co je má na starost, do Pavlovic a pochvaluje si jak kvalitu, tak cenu.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj, máte někdo nějakou osobní zkušenost s automyčkou, kde mi komplet umyjí auto za rozumný peníz a ideálně bez objednání? V LBC jich je několik, ale s žádnou nemám zkušenost.
    NONA
    NONA --- ---
    JONAS3: jakožto místní usedlík a dle vyjádření všech sousedů po okolí říkáme - strčte si všechny tyhle sračky do zadku a nechte nás tady v klidu bydlet ! všude je jenom bordel - odpadky , bojim se chodit po lese aby mě nepřejel nějakej kokot na kole co se řítí ze svahu atd.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    SUMPTN: Nestačil by ti 3D tisk?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: a podle územního plánu si tam můžeš postavit třeba benzínovou pumpu! ;)) howgh...
    http://docs.liberec.cz/Odb_UK/GSWeb/Regulativy/3320.pdf
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: no přinejmenším mi to přijde dost z kopce :)
    NYCK
    NYCK --- ---
    S architekturou a výstavbou je to ve městě architektury poněkud nakloněné... Viz. např. meze U Obrázku, kde se prý má taky stavět... amfiteátru je škoda, tak třeba tam vznikne aspoň autokino
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AQUALOCO: Ale shodneme se, že vyasfaltovat to je ta největší zhovadilost, co s tím jde udělat.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: víšjak, my idealisti :) (tenkrát v tej dědině v rakousích byl amfik pro cca 20000 lidí, defacto zastřešenej - chrápali sme ve stanu na loukách, dědci to předtím traktorama posekli, pohoda)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AQUALOCO: To ostatní OK, ale takhle velký amfiteátr, nevím nevím. Ale downhill, pumptracky atd. to zní zajímavě.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: hele nereálný, kdyby se nejebalo jinde a na konečný byl řádnej parkáč, v lese amfiteátr (byl jsem v jednom takovym cca 60km pod Vídní, vesnice měla tak 1000ob. max.), tak to makat v klidu může, v lese stezky dál k lesáku, kurty, Divizna, downhillový píčovačky, celej ten kus světa až k Horský (bejvávalo) má potenciál jak cyp!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ono to bude fajn, až se tam o víkendu budou přesouvat přes centrum a masaryčkou kolem ZOO ty stovky aut. Asi by bylo lepší turisty nechat parkovat v parkovišti u Fóra a do ZOO jet tramvají, ale ten přestup na Fügnerce bych jim nepřál :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ale vrátit tomu místu původní účel je také nereálné. Kdyby se to zrekonstruovalo, tak se to neuživí. Ovšem vybetonovat to, to je nápad hodný Liberce! A až to tam nebude stačit, tak se na parkoviště může vybetonovat i lesní koupaliště ;-)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: teď jsem to čet´, se bude jezdit parkovat do lesa, postavit parkáč u točky tramvaje bohužel za ty léta nikoho nenapadlo, byť by to bylo dražší... jak u toho parkáče nebo cestou k němu neudělaj hospodu a hajzly, tak to tam nechci vidět! ;)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MAGGIE: škoda, ale prachy do kultury, a v Liberci? zapomeň, to možná ještě tak hokej nebo fotbal....
    na druhou stranu, hledat v neděli parking u nového vchodu do Zoo je utrpení a to ještě závidíš těm, kteří se vecpali na plac za kilčo
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Hrály tu hudební legendy, teď chce mít Liberec z amfiteátru parkoviště - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-parkoviste-p9c-/liberec-zpravy.aspx?c=A170511_090635_liberec-zpravy_jape
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam