• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Musím si postěžovat.
    Chtěl jsem něco vyřídit na magistrátu v Jablonci. Že se na to připravím, tak se kouknu na jejich web. Debilnější stránky magistrátu jsem neviděl. Tam nejde vůbec nic najít na první dobrou. Proboha, to mají tak proto, aby je nikdo neotravoval? Nebo proto, že se to přes web nedá vyřídit a lidi jim tam budou courat osobně? No možná proto, jsou tak sociální a chtějí si s každým osobně pokecat...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: kdyžtak zkus tady pána, ev. pak i jeho dcera to kreslí, on spíš větší věci. https://www.zivefirmy.cz/kolenik-stanislav_f377528
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    AQUALOCO: GECKO: ERVIN: díky moc, i za kontakt, měl jsem info od kámoše, co dělal sjezd vlastním nákresem od ruky přes x lety a moc se mi do toho nechce, protože liberečtí chtějí asi pět zákrsů včetně řezů a rozhledových trojúhelníků, jde o sjezd na krajskou silnici a obec mi právě zatrhla parkování naproti domu, takže si moc nemůžu dovolit hnedka od začátku tam nějakýho pitomce nějak nasrat.. :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    ERVIN: Ohlaska v 90. znamenala neco uplne jinyho nez ohlaska dnes. Tehdejsi ohlasce se dnes blizi uzemni souhlas a tam v nekterych pripadech staci jen velmi jednoducha dokumentace.

Kazdopadne s tim vyjadrenim od policajtu je to desna pakarna. V zasade jde o to, ze k stavebnimu povoleni je treba mit zrizeny sjezd z pozemku na komunikaci, coz obvykle znamena, ze nekde budou vrata, nebo taky nebudou a bude se tam odbocovat osobnim autem ke garazi/parkovacimu stani z mistni komunikace, pripadne nejaky silnice III. tridy a podobne. V zasade na tom neni co resit a vyresit, ale policajt chce projekt s razitkem, vypoctem rozhledovych trojuhelniku a nevim ceho jeste a to cely je stejne k nicemu, protoze ten sjezd tam stejne bude at se to nakresli jak chce... Jinak takhl ejsem to nakonec zvladl tusim v 2006 nebo 7...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GECKO: Jenže kdysi není dneska, kdy je každej pokakanej, jenom aby nebyla zodpovědnost na něm. Viděl jsem ohlášky z devadesátek. Dvě A4 takovýho nastřelenýho technickýho popisu. Dneska ta dokumentace má rozsah stavebního povolení (až na vyjádření sousedů, ty si u ohlášky shání investor/jím pověřenej projektant sám)

ACHERON: Jak píše AQUALOCO, nestojí to ranec a budeš to mít dobře. Dělal jsem s timhle a je v pohodě. http://miroslav-vondrich.webnode.cz/
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    JONAS3: dnes jsem ji videl na zivo a ten novy design z ni udelal fakt hezkou tramvaj
    GECKO
    GECKO --- ---
    ACHERON: Tak ona otazka je, co ma sjizdet a na jakou cestu... oni policajti se chovaj jak magori a pro vyjezd od garaze na mistni komunikaci s provozem dva traktory za tyden chtej projekt jak na autobusovej terminal... ja to kdysi uhral rucnim zakresem do situacniho planku + nejaky fotky mista a rozhledu... Vyjezd na silnici III. tridy s minimalnim provozem.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: ten student patrně nebude vědět co má přesně kreslit, možná taky na dopravním odboru budou chtít projekt autorizovanej, bacha. Takovej projekt navíc nestojí ranec...
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Neznate nekdo nejakeho studenta architektury nebo nekoho podobneho, potreboval bych zakreslit zrizeni sjezdu s pozemku na silnici pro policajty a nepripada mi to obtiznosti na to, abych platil projektanta...
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GECKO: mhd fans,)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: Dík, proto jsem se zeptal. Vůbec nebyla poznat a vypadá 100x líp
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3:
    OMIKK:
    GECKO: BTW soucasny "historicky" polep vypada docela dobre, puvodni sedivy lak mi prisel dost hnusny. Celo tramvaje evokuje puvodni vzhled tramvaji T2, ktere po Libu jeydily. Ty mely puvodne jedno svetlo uprostred a "fousy" jak je ostatne videt na fotce na polepu z leve strany tramvaje. V soucasne dobe provozovane T2 c. 18 a 19, jezdici na metru na l. 5 nebo 11 do JBC jsou po modernizaci (spis nekolika) a celo jiz maji klasicke podobne T3.
    GECKO
    GECKO --- ---
    OMIKK: Ano... v zasade to po nejaky dobe ladeni snad celkem vychytali a dnes jezdi celkem stabilne v beznem provozu s cestujicimi. Nicmene existuje jen jeden kus, pak jeste v Praze jezdil jeden kus EVO1 (kratka, bez kloubu), ktera ale vznikla pozdeji. Puvodne se s temahle tramvajema pocitalo pro trat na Kunratickou, ale k ty jaksi zatim nedoslo a asi hned tak nedojde...
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GECKO: to je tahle?...)
    Liberec koupil tramvaj za 45 milionů, sestavit si ji ale musí sám — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...9800-liberec-koupil-tramvaj-za-45-milionu-sestavit-si-ji-ale-musi-sam
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Čus, včera jsem přišla o komlet peněženku, možná někde v okolí AN, kdyby náhodou někdo našel... Doklady na jméno: Pokorná Lucie. Dík
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: EVO2. Prototyp a unikat, ale uz po Libu jezdi s ruzne dlouhejma prestvakama celkem dost dlouho.... Jen driv byla bez tech polepu...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes ráno jsem použil po delší době MHD a zaujala mě tato tramvaj? Co to je? To je nějaká novinka nebo jak k tomu Liberec přišel?

RSZ
    RSZ --- ---
    Tahle strašlivá reklama (s holčičkou na facku) se před rokem natáčela u lesního koupaliště
    Pribináček TV spot 2017
    http://www.youtube.com/watch?v=pKbu83AV7hY
    ANS
    ANS --- ---
    ty cesticky uz sem pred casem taky obdivoval . bude to idealni na cumeni lidem do oken .)
    RSZ
    RSZ --- ---
    dole mezi masaryčkou, jizerským potokem a pavilonem lvt se začalo stavět, a ve svahu vylezlo plno cestiček - pozůstatků po LVT o kterých jsem vůbec netušil i když tam chodím denně (směrem vpravo byl ten amfiteátr u hutě)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam