• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    řidiči slaví první školní den na husovce:

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ERVIN: jj, díky za připomenutí!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Zajímalo by mě, jestli na Povodí Labe vědí, že mají příští rok bagrovat přehradu, aby se to stihlo do toho roku 2019, a nebo jestli je to jen zbožný přání úředníků z radnice.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: "Stihnout se má ještě tento rok také úprava cesty podél přehrady. Dělníci vyhrabou zabahněné úseky a překryjí je maltovým perkem. To zabrání tomu, aby se v případě deště stala z pěšiny rozblácená past." já bych jen dodal, že pokud necháš rok co rok shnít tunu listí na cestě, tak je úplně jedno co tam je, jestli perk nebo něco jinýho, protože po zimě je to zase bahno
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JESTEDMAN: To už je zase před volbama? :)
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    6746: Díky.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a pak že je v Liberci mrtvo ;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    EXTREME CUP 2017 - závod dálkově řízených modelů aut
    19.8.2017 09:00

Přehled akcí | Sport Park Liberec
    http://www.homecreditarena.cz/akce-a-kultura/prehled-akci/extreme-cup-2017
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Ahoj, poptávám základní desku z PC za odvoz, pro dekorační účely - čím větší tím lepší, ideálně serverovou formátu A3. Díky
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    FIYAH: to u čem mluvíš je zcela běžná věc (pokud se tedy nejedná o job s nějakými speciálními požadavky) a udělá to asi většina podlahářů...u mě zrovna teď jeden pracuje, pokud stále sháníš, můžu se ho zeptat, ale bez tak cca 2 upomínek do pošty to asi nezvládnu.)
    6746
    6746 --- ---
    CUTTER: Za betonarku ZAPA. Mezi hypernovou a kruhakem na cesky mladeze je za mostem odbocka doprava.
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    Nevíte někdo kam nejlevněji v Liberci se sutí z koupelny?
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Simvás, poradíte mi taky prosím?..Sháním podlaháře kteří se zabývaj litými podlahami v interiéru, potřebuju zalejt zhruba 50 m2 plus v polovině bytu postrhávat původní dlažbu a parkety.. Děkujíí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam