• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ANS
    ANS --- ---
    udelal bych tam prevlikarnu pro lesni koupaliste .)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jen pockejte az Korytar zacne dalsi stupen nekromancie – vzkriseni amfiteatru v Lidakach… uz si na to na FB shani volice
    RSZ
    RSZ --- ---
    po dlouhé době jsem prošel velký kus kunratické a je to fakt docela sympatický sídlák - čistý, členitý, hromada zeleně, imho o třídu lepší než dobiáška nebo broumák. Ale ta LUNA ta teda dopadla, to takovej kovrov nebo horizont jsou taky hnusný, ale takhle strašný to snad není.

SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    JONAS3: Vdeky zitra jim zavolam :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SUMPTN: Co tohle?
    Chata Stará Škola - Zbytky, Zásada, Velké Hamry
    https://www.ceskehory.cz/ubytovani/chata-stara-skola-zasada-zbytky.html
    EDASX
    EDASX --- ---
    Čus, WYMA mi kdysi doporučil autoelektrikare Černý, spokojenost. Opravoval mi nějaký věci na veteranu a nebál se toho :-)
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    SONIC: Dik moc ale maj total narvano vikendy :( :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ten lesák se ještě bude hodit:)
    Ještědu chybí voda na zasněžování, pomoci mají nové nádrže - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...nadrz-voda-dej-/liberec-zpravy.aspx?c=A170918_132459_liberec-zpravy_jape
    SONIC
    SONIC --- ---
    SUMPTN: http://www.levneubytovani.net/ubytovani/horochata-horni-sedlo/

Horolezecka na hornim sedle..co sme tam provadely odpovida tvejm pozadavkum :) ale naposled tak dva roky zpet..snad se nic nezmenilo..
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    Zdravicko Liberecane, mam dotaz zda nekdo vi kde se da pronajmout chata na narozeninovou oslavu. Zadnej punk, gramce, odposlech, ohen, bubny, trocha kyseliny. Budu vdecny za jakoukoliv radu. Za dobrej dohoz basa krakonose 12!
    CDR
    CDR --- ---
    já myslím, že když se to postaví a bude se teprve nakonec řešit, jak to udělat, aby to fungovalo, takže to je kretenizmus.
    Ale jestli se to vyřeší, tak to bude pozitivní.
    Ač původem z opičích hor, máti měla v Ruprechticích amanta a jako dítko jsme tedy na lesní koupaliště chodil.
    Bylo ta krásně.
    Průzračná a ledová voda.
    Teda, ty železný zábradlí implemetované do prostoru koupací vany jsem už jako fakan vyhodnotil jako divný.
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    RSZ: vyzbrojen kovovou lžící na boty a pyžamem s krokodýlkama? :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZICHY: úplně jsem zapomněl:
    "vy čůráci, jestli vás ještě uvidím jak chčijete do potoka nad koupalištěm tak si mě nepřejte!"
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    jo a prej, protože to není defakto zkolaudovatelný, ale plebs si to žádá, tak tam bude plot/neplot. Bude to ne/oficiálně ne/zavřeno. :)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    RSZ: spíš jsem tě ale tipoval na hlídače kvality vody
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: no hlavně ty kadibudky by se rentovaly
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: škoda, přemejšlel jsem že udělám kariéru v buřtech a ledový tříšti:((
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JESTEDMAN: tak se na to vytvoří nějaká městská společnost a a vytvořej se pracovní místa. V žadnym případě se autsorsovat nebude !
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    jsem se dozvěděl nové věci ke kauze koupaliště. Prý teda naprosto bezkoncepční, Korytář pouze splnil přání několika důchodkyň a ekomatek z nějakého veřejného projednání. Vodu bere lom, ten prý slíbil, že část odkloní na napuštění, ale není vůbec jisté, jestli i po napuštění nějakou pustí. Kanalizace není a asi ani nebude, čištění vody v bazénu nikdo zatím neřešil. Provozovatele nemají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam