• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    OMIKK: brašnářství na Králáku dole. Jsou docela rychlý, kvalitní a levný.
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    tip na krejciho lbc/jbc kterej vymeni zipy na outdoor hadrech ? nesmi to trvat mesic)
    (servis tilak+highpoint opravuje jen svoje vyrobky ,takze se nevyplati jim posilat jiny veci-nska sem zjistil)
    DIGITALISMEK
    DIGITALISMEK --- ---
    pátek 13. se zastavte v 11 )

GRYFY
    GRYFY --- ---
    Azylácká kultura na říjen:

EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: silnice napomahaji migraci!
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw vidím tu prostor pro komunální stranu alá SPD..
    "trest smrti za rozkopání silnice", "silnice neopravovat - stavět nové" ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    aby vás výma nesprdnul, že nadávat na rozkopaný město je moc levicový (přecejen opravit se to musí žejo) :)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Však vás magistrát do toho MHD nažene, ať chcete nebo ne. Stropnický ml. se má ještě co učit jak zatočit s automobilismem!
    CDR
    CDR --- ---
    ZORBEN: pro mě je to nepochopitelné, jak takhle důležitý bod můžou dělat tak dlouho. Za prvé mám pocit, že úplně stejná křižovatka byla rozkopaná i minulý rok, za druhé - mým laickým okem bych to odhad na stavbu malého charakteru, která by měla být hotová do týdne.
    TABBY
    TABBY --- ---
    JONAS3: To je štreka snů, poslyš. ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: No počkej, vždyť jsem to sem dával. Máš uvedoměle sjet na Jablonec a jet po Tanvaldské, a postát si v koloně kolem Broumáku k lomu, a pak na Jablonecké k textilaně, jebat se nahoru ke klášteru, protože je zavřená Na Bídě od textilany, stát v koloně k Šalďáku. Co ti krutiprdel není jasné? Proč by se měl upravovat nějaký interval?
    EDASX
    EDASX --- ---
    Do Liberce už jedině přes Bedřichov!
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    CDR: Metelkova je už průjezdná... Konečně
    WYMA
    WYMA --- ---
    ZICHY: před chvílí jsem ve směru od prahy za tunelem sjížděl, v 8 večer stálo v pravým pruhu k semaforu cca 10-15 aut. tak si sakra řikám, zda nějakýho soudruha na magistrátu napadlo upravit interval semaforů, aby tenhle sjezd, kterej bude velká část lidí využívat namísto toho k babylonu, nezablokoval celej tunel včetně uzavírky. teda takhle, podle dýlky intervalu to evidentně nikoho nenapadlo.
    CDR
    CDR --- ---
    hele.. už ty mrdky dodělaly křižovatku u Legendy?
    Vždyť ji dělají 4 měsíce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    To není možný
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    už mě ty průjezdy tunelem fakt nebaví...k*rva..pí*e..mr*at..je*ky..ztvrdl*m..*ovnem
    jak dlouho ještě???
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    WYMA: Klid, je před volbama, po volbách se o tom zas přestane mluvit, v tichu a tjanosti proběhnou všechny potřebné procesy a když pak někdo z novinářů náhodou na úřední desce najde odkleplý stavební povolení na parkoviště, bude se chvilku protestovat, nějaká ta klasická "s křížkem po funuse" iniciativa se bude chvíli křečovitě snažit a beztak tam nakonec vznikne parkoviště...
    WYMA
    WYMA --- ---
    kdo to rikal autokino?

Autokino jako v Americe. V libereckém amfiteátru by se mohlo promítat - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...okino-kino-dad-/liberec-zpravy.aspx?c=A171002_090708_liberec-zpravy_jape
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    EWUSHA: Nic nevzdal. Další vlna udávání a šikany pokračuje a je to čím dál větší zlo, objevují se další hráči ...
    EDASX
    EDASX --- ---
    JONAS3: libove, to uz se snad vyplati do liberce nejezdit radsi vubec ;-)
    EWUSHA: ta vec ma tri strany? kdo je vlastne hodnej? ze vseho nejvic se bojim, ze by mi na dvorku nekdo zacal delat nejaky kokotiny jako komunitni zahradky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam