• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZORBEN: To je zlej sen, tohleto...
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    TABBY:
    "Hotovo pak má být 15. prosince, ale ne úplně hotovo. Nyní začne pouze příprava na rekonstrukci, která naplno odstartuje na jaře."

Kvůli opravě plynového vedení se částečně uzavře kruháč pod soudem
    http://m.libereckadrbna.cz/...vuli-oprave-plynoveho-vedeni-se-castecne-uzavre-kruhac-pod-soudem.html

Taky to mohli udělat během těch 3 měsíců, co byla rozkopaná celá Metelkova...
    WYMA
    WYMA --- ---
    Teď začali vrtat i ve Valdštejnský, ale je to průjezdný.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak já vás měl za vtipálky, ale ono jo...

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    TABBY: Mno pokud se nemýlím, tak je to tam max. dva dny...
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANS:
    CERMINEK:

Tusite, na jak dlouho to tam je? (Taky jezdim s prazskou SPZ, no ale treba uz jsou tam zakopy ;)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ANS: Včera večer jsem to tam taky profrčel... Pár bliknutí a posunků řidičů, kteří se tam náhodou vyskytl jsem naštěstí díky pražské SPZ neřežil... Docela mě to tam překvapilo...
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: tak hlavně pořádně koukej, fízlí auto ve neděli stálo nahoře nad klášterem a chytali zoufalé chudáky co doufali že projedou. Chápu že přes týden tam smí jen MHD, aby bylo možný se tam vyhýbat bagrům apod, ale v neděli to byla fakt jen šikana - ACAB.
    SONIC
    SONIC --- ---
    ANS: z druhy strany ti hrozej jenom ceduly MHD v protismeru :) kze tam lidi na stret pripraveny sou..
    ANS
    ANS --- ---
    Dalsi zabavna dopravni halucinace me dnes prekvapila na kruhacku Jungmannova ul. na ktery je ve smeru od soudu zakaz vjezdu (asi 3 cedule slepa ulice sem povazoval za nejakej silnicarskej humor). Tak sem zavrel oci a projel to zakazem ¯\_(ツ)_/¯
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Mladý muž onanoval ve vlaku, ukájení přihlížely i děti - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...ak-liberec-0yb-/liberec-zpravy.aspx?c=A171108_082432_liberec-zpravy_jape
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Hele, kdyby o to šlo, tak pozjistim a nechám nascanovat někde komerčně. Pak by se to dalo vyčistit. Je to takovej relikt zašlého liberectví... Je to surreálná šleha!
    CDR
    CDR --- ---
    ANS: mám v práci dost starej scanner, nechám naskenovat v lepší kvalitě a dám sem odkaz.
    Ale nemám negativ a je to fotka formátu A5, tak nevím do jak velké velikosti by to šlo zvětšit
    ANS
    ANS --- ---
    CDR: je to super, bral bych to jako velkej plagos :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    AQUALOCO: Díky zkusím příště. Teď jsem to vyřešil ve zdravé výživě na 5. května (taková ta sámoška). Žena si vzpomněla, že tam taky něco měli.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    STAROJDA: na Benesaku v "Kava caji"?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Prosím o radu - tipy, kde v oblasti Benešák / Fugnerka koupit v kamenném obchodě slušnější medovinu. Kupoval jsem posledně u Hrušky, ale byla za 300,- což už je trochu přepal. Na Benešáku bývala vinárna s dobrým výběrem, ale ta už je zavřená..
    CDR
    CDR --- ---
    Jinak, pro zvědavé, je to z roku 1968, jedná se o nezáměrnou dvojexpozici an jedno filmové políčko. Silueta ještědu a foto z velké bižuterní výstavy v Jablonci.
    CDR
    CDR --- ---
    rozestavěný ještěd

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam