• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Plzeňka je další prosraná gastropříležitost na místě, ze kterýho by jinej hodposdkej skákal deset metrů blahem... a ještě svýho času jeli petice proti hospodě v Radnici...
    CDR
    CDR --- ---
    ANDULKASAFAROVA: přítelkyně tam chodí ráda kvůli chřestovému krému.
    Já nerad, poněvadž mám po jejich porcích hlad a vaří dle mého soudu tak za 3.
    Docela ujdou pizzy co dělaj.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Hele, je normální, že v Plzeňce to jídlo stojí za úplný ho.no? Jako kaši z pytliku sem teda nečekala :/
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    NYCK: pošta
    NYCK
    NYCK --- ---
    kluci to nejak znaj
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    v pink bunny bejvá dost lidí co ti s radostí komín protáhnou
    NYCK
    NYCK --- ---
    RSZ: sežeň
    RSZ
    RSZ --- ---
    NYCK: o jedné starší kolegyni říkají vždy s úsměvem jiné kolegyně, že k ní jezdí kominik každou středu, mám ti sehnat kontakt?
    NYCK
    NYCK --- ---
    Potřeboval bych kominíka, a taky někoho na kotel. Budu rád za každý tip. Díky
    ANS
    ANS --- ---
    me by zajimalo, jestli se fakt da spolehnout na to slibovany hlidani od sousedek .) (kdyz si chces zabehnout do hute)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    NYCK: ou aj sí !
    NYCK
    NYCK --- ---
    GOG23: to je reklama, čili opakované klamání, píšou to reklamní textaři
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JONAS3: já myslím, že huť se jen redefinuje, případně upcykluje v hipstacafé
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Trocha kultury v Pivním baru Azyl, více na http://www.azyl-pivnibar.cz/akce nebo rozkliknout plagát
    bezpeněžní bazar, pivní ochutnávky, hardcore punk, thrash, elektronika, hip hop, divadlo atak dále...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: Tak Huť se má právě kvůli tomuto zavírat, jsem kdesi zaslechl. Aby tam byl klid. Netrousili se tam podnapilí diskofilní asociálové. Neasi.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Zapomněli snad jenom na to, jak je super, že to jejich 16-letá dcera má do Hutě 50 metrů.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: který je ve studeném udolí a od jižního slunce odstíněný kopcem husovky:)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    WYMA: by mě zajímalo kterej dement to píše
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    WYMA: jojo, všichni chtěj bydlet v panelákovým bytě za 8 mega :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam