• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

    Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

    rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ:
    CDR:
    Kuci, zkuste to někdy taky ochutnat ;-)
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: když jíš na umakartu, tak jíš stehno s tomaty :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: promiň, ale v tomhle podniku píšou na jídeláku třeba "pečené kuřecí stehno s tomaty"
    "S TOMATY" tyvole.. tam prostě nemůžeš nikoho s klidným svědomím poslat
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Bistro Široká!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CERMINEK: na běžný oběd vřele s klidným svědomím vždy doporučuju Anandu, já bych tam jedla klidně každý den
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    To vy jako chodíte i jinam než do Žabáka?
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw předminulou sobotu jsme neplánovaně chtěli s rodinou (2dospělí 2děti) obědvat v centru (no pravda byl to sv. Martin) a v půl jedné prostě nebyl stůl vůbec nikde..vč. anandy a original woku u neruďáku, tak jsem volal do zoo a park rest. a všude plno. Jsem zvyklej, že do zoo nebo millenia, kam chodime nejčastěji, se musí volat kvůli rezervaci nejpozději v 10:30, ale tohle mě celkem překvapilo.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Jop Plzeňka stojí za starou belu... Hotovky v centru jsou skvělý v Anandě, když nevyžadujete maso, Nikosova taverna je skvělá, BlackHorse také, dobře se dá najíst v Radničním sklípku, ale tam mi vadí prostředí. Mno a večer, před picí akcí chodíme do Pakáže... Neviděl bych to s tím jídlem v LBC tak černě zase :)
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Porce kultury na zbytek listopadu a prosinec.
    ANS
    ANS --- ---
    za me v centru asi stale vede black horse nerudovo namesticko
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    My driv jedine Desperado, ale taky uz to neni, co byvalo. Takze priste zradelna nahore v Tescu, kde mimochodem vidite, jak si k jidlu koupit i neco do nosu :/
    CDR
    CDR --- ---
    ještě bych doporučil Žito. Vynikající španělák a božské líčka s omáčkou z kořenové zeleniny.
    Menší porce, pro hebefilní pány hezký pohled na houf obsluhujících mladistvých žákyněk .)
    SONIC
    SONIC --- ---
    EWUSHA: rok zpatky sem byl v kocourovi v prave poledne na obede a byl sem tam upne sam :) uz to me zarazilo..ale tak sem si sednul..polivka jeden mastnej flek bez chuti a holandskej rizek s bramborem byl pravdepodobne uz dva dny prihrejvanej nebo nevim..taktez prvni a posledni navsteva..
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    CDR: dyk já taky ne :-) u kocoura sem byla za jinými účely než na jídle, ale paní vypadala šikovně a vonělo to v čisté kuchyni dobře
    WYMA
    WYMA --- ---
    EWUSHA: dobre vari porta, husa, plaudit, zlatej lev. zapejkany brambory ujdou ve ztratach. prej jsou dobry rekove pod saldakem.
    CDR
    CDR --- ---
    EWUSHA: já to nemyslím nijak hatersky ani ironicky.
    Bydlel jsem dva roky v Pražský a kocour byl pro mě vytrvalým zklamáním.
    Ale jak jsme psal, v létě si tam dát pívo a čumět z terasy na ještěd, střechy domů, papírák, to klidně .)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    CDR: tak to už zbývá asi jen Bláha v Plaze, ne? :-D
    CDR
    CDR --- ---
    EWUSHA: nesmysl. Mají většinou jen dvě nebo tři jídla, kuřecí steak nám zaměnili za vepřový.
    Nechápu, jak se můžou uživit (letní výhled z jejich terasy je báječný, to zas ano)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Pořadí bych asi trošku zpřeházel, ale dá se s tím v zásadě souhlasit:
    Restaurace Liberec | Restu.cz
    https://www.restu.cz/liberec/
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ANDULKASAFAROVA: pod Fryčem
    Mlsnej Kocour | Česká restaurace Liberec
    http://mlsnejkocour.com/
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    EWUSHA: kde to je?
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: jidlo "ušlo" je pro sklipek hodne vystizny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam