• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: to musí bejt pořádná bedna, zabít kvůli desítce z večerky a cigárům prodavačku
    ANS
    ANS --- ---
    Policie prohledává Liberecký kraj, lupiči v prodejně zabili prodavačku a utekli – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...rohledava-liberecky-kraj-lupici-v-prodejne-zabili-prodavacku-a-utekli.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: ..tehdy to fakt vypadalo jako někde v divočině..
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA
    WYMA --- ---
    EWUSHA: březen 2017
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: Koukám dobře, že je video už 5let staré? :-D Nebo si chlupáči neumějí nastavit na kameře datum?
    Ve Zdislavě to naměřilo přes 90, ne? Vcelku nepříjemně to pálili protisměrem, kor do kopce nad Jablonným. Potkat bych je nechtěla.
    RSZ
    RSZ --- ---
    honička po 13 směr liberec, sejmou ho kousek za Jítravou, Rynoltice určitě padesátkou neprojel:)
    Policisté se předvedli - bravůrně zvládli honičku s Audinou - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/...in/novinky/3003252-policiste-se-predvedli-bravurne-zvladli-honicku-s-audinou
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    U Ža....
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj, nevíte o někom, kdo dokáže, nejlépe v prvním týdnu 2018 levně a kvalitně položit koberec ve dvou kancelářích o celkové výměře 26m2?
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    DOCENT: Stupavar již dopit:)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ZICHY: Nejsilnější Stupavar bez receptu?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    JONAS3: Já mu chci dát pusu!!! :D
    ATAN
    ATAN --- ---
    U Zabaka podnikovy vecirek jen pro zvane. Asi Syner ma vanocni mejdlo.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    GECKO: mluvil jsem o tom, co mi na tom přijde dobrý jako pro občana...a že si na tom budou chtít některý firmy nahrabat v rámci auditů a ve státní správě i soukromym sektoru jako na každym novu tohoto typu je fakt snad jasný ne...

a hlavně prosím tě, na nyx si občas odskočím pozevlovat, volně a bez vážnosti potlachat, pokud mám chuť, dá se říci, že i psychicky odreagovat...nemám pocit, že se nacházím v odborné diskuzi, takže se podle toho ani nevyjadřuji...vůbec tedy nemám zájem o nějaký fact checking...jen jsem reagoval na RSZ - ano mělo to být vtipem...pokud se ti vtip nezdá, tak vůbec nerozumím tvé potřebě se k tomu nějak vyjadřovat...jestli chceš dělat korekturu internetu, tak jsou zde myslím lepší pacienti než já a potrat

konečně srkám na gauči svůj pivní ALE a je mi to všechno volný, takže hlavně žádnej deep talk a veselé Vánoce
    GECKO
    GECKO --- ---
    POTRAT: nooo.. tos mi to teda nandal... z toho cos napsal bych souhlasil s tim, ze nejde jen o internet.. to pravda je.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kdo z vás to byl?
    Vandal autem poničil běžkařské stopy ve Vesci. Zkoušel driftovat - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...-vesci-drift-fu7-/liberec-zpravy.aspx?c=A171222_160422_liberec-zpravy_tm
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: to sice jo ale ten audio si pane kolego zacalujete z vlastní kapsy aby jste mohl doložit ze jste GDPR compliance
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    GECKO: zkus si tu smernici nejdriv precist. treba v zabakovi
    GECKO
    GECKO --- ---
    ZICHY: Ooo nikoliv... to je jen jeden z dusledku ale je to pomerne mala cast

POTRAT: toto je uz uplna blbost... tohle neni pravda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam