• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SYMEON: Jo na Jablonecký mámě už 14 dní vyšilují hysterky, že přehrada je nebezpečná a že ty co tam lezou s dětmi jsou krávy. Jedna k tomu využila tento článek - po sérii mrazů - kdy je led silny 22 cm!!!
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: to mě poser, místo aby řekla dětem ať tam nelezou, jako tisíc jiných rodičů co tam bylo s dětma bruslit, tak tam namrdá chvojí a cedulku:))

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Sociálku na ni, že si nehlídá děti :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYMEON: v neděli měly děti u přehrady sekeru:) ale tou jejich dírou by dítě naštěstí nepropadlo..
    Chodí se tam koupat otuzilci, předpokládám že to bylo od nich, a paní ať jde samozřejmě do hajzlu.
    SONIC
    SONIC --- ---
    SYMEON: holt je uplne blba no :)
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    „Moje starší dcera na ledu bruslila, mladší syn se s kamarádem klouzal. Najednou však zapadl do díry v ledu. Ihned jsme k němu spolu s mým známým přiběhli a z mrazivé vody ho vytáhli. Naštěstí kousek od přehrady bydlí moji rodiče, tak se u nich mohl zahřát a uschnout. Bylo to opravdu děsivé. Zároveň jsem byla dost naštvaná, protože nechápu, že tyto díry nejsou nějak označené nebo obehnané páskou, aby tam zejména děti nespadly,“ vypráví matka, která si nepřála uvést své jméno, ale redakce ho zná.

Já jsem asi exot, ale označené díry v ledu obehnané páskou? Jako fakt to myslí paní vážně?
    RSZ
    RSZ --- ---
    LOKOS: romský folklór?
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    RSZ: a co teprve v Jablonci.....
    RSZ
    RSZ --- ---
    Google Music mi nově nabízí přehrávání hudby podle místa kde se nacházím.. tak čekám co by to mohlo být v liberci... Horst-Wessel-Lied?
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Na facebooku Starostů pro Liberec je anketa týkající se hazardu: https://www.facebook.com/slkliberec/

Dobrý den Liberečáci. Dnes se na Vás obracíme s tématem týkající se hazardu a jeho regulace.

Hazard je v Liberci dlouhodobě politické téma a to i přes to, že automatů a povolení k jejich provozu rapidně ubývá. V počtu automatů na obyvatele je v kraji první Mimoň (11 automatů/1tis. obyv.), dále Harrachov (10), Jilemnice (9), Česká Lípa (7), Desná, Tanvald (6). Město Liberec se 2 automaty na 1000 obyvatel se řadí v kraji na 18. místo na úroveň města Cvikov. Na druhé straně ovšem přibývá hazard v chytrých telefonech a tabletech. Z celkových 196 miliard Kč sázek ročně je v ČR 50 miliard Kč prosázeno přes internet. A bude to zřejmě nadále stoupat. Chytré aplikace dokáží na telefonu provozovat třeba ruletu nebo i vsadit z pohodlí domova na kurzové sázky či vyplnit tiket Sportky.

Zajímá nás váš názor, jak vnímáte hazard a případně nulovou toleranci kasinům ve městě Liberec. Napište nám názor do komentářů nebo jednoduše hlasujte.

Zdraví vás Jaroslav Zámečník & Starostové pro Liberec
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SHOTEK: V Jablonci sport na kruháči v Pasekách.
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    RSZ: My litali po Hamru :)
    Akorat co zavreli Zavoru, tak prave nevim, kam na sportovni nacini z druhy ruky.
    RSZ
    RSZ --- ---
    SHOTEK: hlavně dělej, dneska byla na přehradě idylka jak z lady
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    Prosim kam na bazarovy brusle na led? U Zabaka je vykoupeno :(
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: já ho kdysi brával že Žabáka... jenom to nebylo lepidlo.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: Kdysi jsem ho kupoval v makru, jen nebyl od 3M
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kde by mohli mít tohle 3m lepidlo ve spreji? Je docela používaný v reklamkách/u aranžérů apod.. není tu nějakej takovej krám?

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MORIARTY: Pche, taková pláž v Arenalu na Mallorce, to je lahůdka... Mládě si včera našlo použitou šprcku... Pláže uklidí až zase těsně před sezónou...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Víc feťáků než Liberec má snad jenom Česká Lípa. Hřiště u přehrady.

BEBERA
    BEBERA --- ---
    EDASX: "na jaře, když jsou tam ještě zbytky sněhu..." je v kontextu letošní zimy celkem vtipná hláška... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam